Hledám přepínač pro repro 5.1

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

smola26
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Hledám přepínač pro repro 5.1

Příspěvekod smola26 » 31 črc 2011 12:01

Zdravým už jakousi dobu vlastním repro 5.1 Logitech X-530 předtím jsem měl ty samé akopráde v 2.1 a vlastnil jsem jakýsi přepínač kde jsem si mohl přepínat mezi repráky a sluchátkama,ztlumovat mikrofon a ještě k tomu regulovat hlasitost a od té doby co mám teďka ty 5.1 tak mi to strašně vadí/chybí byl jsem na to zvyklý proto hledám nějaká přepínač na repro 5.1 nebo i klidně jinou variantu.Dávám screen přepínače na repro 2.1 aby jste věděli co myslím 8) Děkuji :bigups:
PS:Jinak se omlouvám jestli jsem zařadil do špatné sekce :blush:
Přílohy
Výstřižek 2.JPG
Výstřižek.JPG
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hledám přepínač pro repro 5.1

Příspěvekod guest » 31 črc 2011 12:11

Špatná sekce zcela jistě, toto není novinka ani tip na dobrý HW. :wink:

IMHO tyto věci se velmi obtížně shánějí, dají se sehnat právě u Conrada - ten dělá různé vychytávky. /prodává/

smola26
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod smola26 » 31 črc 2011 12:26

Tak to se omlouvám :blush: .Kdyžtak poradil by jste mi prosím kam to dát do jaké sekce ?Teďka bych ještě potřeboval poradit jak napojit sluchátka do zvukovky 5.1 abych mohl přepínat mezi repro 5.1 a sluchátky Proto aby nové sekce bylo co nejvíce vystihujcí mému problému. :bigups:

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2011 12:29

Sekci nech plavat, chybička s vloudí. Koukni na toho Conrada, nevím jeszli se něco takového prodává, to by spíš chtělo lidovou tvořivost a udělat to doma?

smola26
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod smola26 » 31 črc 2011 12:40

Děkuji :blush: Už jsem právě koukal jsou tam jenom na ty 2.1 ten samý přepínač co mám doma .Ale spíš jsem si to chtěl pořídit abych vyřešil problém stím že mi nejdou sluchátka dost hraju po večerech a je to hrůza večíš např v noci ject na repro.V zadu to mám zapojené dobře aspoň 5.1 a mikrák ale problém nastává stím že nemám totiž ještě přední panel na sluchátka a mikrák takže mi nejde zvuk do sluchátek :cry: v zadu mám volné 2 díry cpal jsem to do každé po přijení vyjede Realtek ovladč jaké zařízení chci vybrat dávám sluchátka a nic i když to v ovladači nastavím jak chci vizz screeny tak jsem zjistil že mi jede zvuk nastejno jak ve sluchátkách tak i v reprácích takže když chci aby mi to hrálo např ve sluchátkách tak musím repro vypnout trochu divný způsob se mi zdá :-( proto bych to potřeboval nějak vyřešit abych mohl mezi repro a sluchátky libovolně přepínat
Přílohy
Výstřižek 6.JPG
Výstřižek 5.JPG

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2011 12:50

Tak to záleží zda to ta zvukovka umí, podle screenu asi ano, ale to se musíš prokousat nastavením.

smola26
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod smola26 » 31 črc 2011 12:55

Právě že jsem už sand zkoušel všechny Varianty a pořád nic koukal jsem po netu a někdy už tam byl tak nervní jako to bude asi za chvilku u mě :)
tak si pořídil toto : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K000000EEE ale už to není k sehnání a mě by se to taky dost hodilo nevěděl by jste kde to sehnat ? něco podobného klidně bych koupil i bazarovou součástku myslím si že by bylo po problému 8) :bigups:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”