Když jsem mu říkal o tom že bych koupil nový PC, pořád mě tlačil do toho, abych tenhle upgradnul. Např. Owner mi radil s problémem, kdy mi vyhořela deska a potom byl nový zdroj slabý - a tady jde o tu desku.
Jelikož mi na reklamaci dali nový model, umí asi všechny procesory Core 2, včetně Quadů a Extremů, a tady přichází, jak jinak, moje otázka. Vyplatí se koupit na Aukru starší 4jádro za cca 2000Kč, a můj stávající CPU prodat třeba za směšných 700 nebo podobně?
Když budu mít 4 jádro, je jasné že potom zase nebude stíhat grafika. Myslíte, že když bych koupil lepší grafiku do této desky, k ní ještě přikoupit 1 paměť abych měl 4GB, a měl bych zase na chvíli vystaráno? Po dalších 2? 1? letech asi budu muset taktovat, no a bla bla bla, to je budoucnost.
Takže to shrnu pokud se to někomu nechtělo číst: Mám do stávající desky koupit Core 2 Quad, 1GB RAM, a lepší grafiku (tu až později), nebo popřípadě prodat PC jako celek a koupit nový?
Myslím že je to o člověku jak k tomu přistupuje, já osobně bych s touhle deskou šel do upgrade, ale nechám si poradit od vás odborníků.
Pokud tohle někdo dočetl do konce, tak před ním opravdu smekám, já totiž když jsem ospalý tak mi to strašně myslí.