Nyní plánuji notebook prodat (no jsem zvědav, jestli si jej vůbec někdo koupí, klidně poprosím o tip, kde se dá prodat starší notebook - zachovalý ASUS M51Va, napadá mě Aukro?) a pořídit si mobilnější netbook/ultrabook (spíše jen ten netbook -> cena) pro cesty a právě nějakou zlatou střední cestu pro stolní počítač, který budu mít doma. Ten bych rád používal pro kancelářskou činnost i hraní her (v závislosti na čase). Jedná se především již o ne zrovna nejnovější hry jako je World of Warcraft, Heroes of Newerth (DotA alike), DotA 2 či Counter-Strike 1.6. Jelikož se v této oblasti již nějakou dobu nepohybuji, rád bych si nechal poradit.
Prosil bych o doporučení dvou variant v cenové hladině 15 000 a 20 000 Kč (když to bude o pár stovek více, nic se neděje), jde spíš o navedení správným směrem. Komponenty, které mám: myš, monitor, klávesnice; OS (budu dual-bootovat Win7ProEN a Ubuntu11.10). Komponenty, které potřebuji: case, zdroj, RAMky, HDD (SSD i menší vs classic?), grafiku, procesor (CD-Rom není potřeba, zařídím případně síťově) - nezapomněl jsem na nic?

Díky za jakékoli připomínk a hlavně tipy na novou sestavu. Ať se daří, Honza :)
PS: Kdybych psal do špatné sekce, prosím o přesunutí nebo o radu vedoucí k nápravě. Díkes