Bol by som veľmi vďačný za pomoc s nasledovným problémom: odišiel mi harddisk a chcem kúpiť nový. Počítaču je škoda, veď aj hry zvládal, napr. Half-life 2, a na nový nemám, tak ešte ho skúsim oživiť. Mám tam dosku Asus K8M890 Ultra z roku cca 2007. Harddisk na ňu pasujúci by mal vraj byť typu IDE, ale všade už vidím v ponuke len SATA. Vôbec sa v tých skratkách nevyznám, našiel som nejaký disk EIDE, nepasoval by tam náhodou aj taký typ? Tu je link:
http://www.alza.sk/pevny-disk-western-d ... d75621.htm
Alebo už mám hľadať len v bazároch???

Ďalšia vec, mám tam RAM A-data DDR400 512 MB. Druhý slot je voľný a tak by som chcel (ak sa to ešte dá) naň dokúpiť druhú pamäť. Vôbec ale neviem, či je to DDR, alebo DDR2, takisto akú má mať tá druhá pamäť frekvenciu či čo - to by malo byť asi to číslo 400??? Môže to byť aj hodnota vyššia/nižšia? A musí to byť rovnaká značka aby to neblblo? Nemôžem nájsť, koľko maximálne tam ešte môžem dať pamäte, Asus sa na stránke tvári, že nikdy tento typ dosky nevyrábal, reálne by to asi bolo 1 GB a myslím, že do 2GB by tá doska mala zvládnuť. Veľmi by mi bodlo, keby ste mi na toto napísali konkrétny názov a typ pamäte.
Díky moc za odpoveď.