Herní notebook (Mafia 2, GTA4 apod.)

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kroncian
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Herní notebook (Mafia 2, GTA4 apod.)

Příspěvekod kroncian » 26 kvě 2012 16:53

Zdravím pokusím se to zkrátit.Jsem co se týče počítačů začátečník ale zachvili mám narozeniny a rád bych si koupil notebook na kterém by si šlo zahrát něco z těch novějších her jako mafie 2 GTA 4 apod... moc hluboko do kapsy nemám ale zaujal mě na alza.cz tenhle model http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-dark-brown- d289262.htm tak popřípadě jestli máte někdo tenhle notebook doma nebo tomu rozumíte víc než já tak prosím napište at nelituju :) Nechci full detaili ale takové střední by mi stačili. nepište mi prosím odkazy na jiné notebooky na herní notebook fakt nemám chtěl jsem se zeptat jen konkrétně na tohle :) Díky moc :) no ikdyž ty detaili by stačili i low jde mi o to si jen dotyčné hry zahrát bez lagů

Reklama
Hlebka
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Herní notebook

Příspěvekod Hlebka » 26 kvě 2012 17:26

tohle neni herni notebook

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Kvě 2012 17:27) ---

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y570-d289339.htm

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Kvě 2012 17:28) ---

nevim jakou mas cenovou hranici takze drahsi uz nepisu
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B

kroncian
nováček
Stav:

Příspěvekod kroncian » 26 kvě 2012 17:29

Vím že to není herní notebook ale myslíš že by třeba Zaklínače nebo Assasina na min detaili bez lagů nezvládl ?

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 26 kvě 2012 17:33

Ten první laptop nemá operační systém. Ty hry bys na něm měl rozjet, ale nebude to žádná hitparáda a bez lagů se to určitě neobejde.
http://www.alza.cz/acer-aspire-5750zg-b ... 285704.htm
Na tomto rozjedeš i nové BF3 v pohodě.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

kroncian
nováček
Stav:

Příspěvekod kroncian » 26 kvě 2012 17:40

Noo vypadá to velice pěkně :) tohle je asi ta už nejnižší cenová relace notebooku na kterém jde hrát ty nové serepetičky že ? no tak sice mám jen rozpočet 8500 zhruba ale kdybych někomu vecpal moje HP 620 aspon za 5 tisíc tak bych šel určitě do toho co jsi sem napsal.Kdybys našel kdyžtak něco levnějšího nebo tak tak se ozvy :) nejsem náročný na full detaili jde mi to o si zahrát bez lagů pokaždé jsem měl počítač naprdlajs tak aspon ted bych chtěl hrát chápeš :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”