PC 13-14k
PC 13-14k
Zdravím, jelikož se v tom moc nevyznám tak bych potřeboval poradit se sestavením PC okolo 13-14 tisíc bez monitoru, myši, klávesnice, os. Počítač bude z většiny využívám na hry(Crysis 2, CSS, Lineage2, Cod mw2, 3, atp..), takže bych byl rád kdyby to šlo na plné detaily s pěknými FPS. Představoval bych si nějaké 4jádro (AMD Phenom II X4 965?), grafika (GTX 560, AMD6850, 6870?) , 1tb disk, 8gb ram,... Ale nechám na Vás co uznáte za vhodné :-). Sestava by měla být vytvořena na CZC nebo Alfa compu, kde si ho také nechám postavit. Předem díky za váš ztrávený čas na této sestavě ! :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC 13-14k
Vítej na pc-help.cz
14 012,- s 1Tb diskem, ale se slabší grafikou
a za 14 269,- bys mohl mít 560 Ti (která je o něco lepší), ale s 500Gb diskem. (víc doporučuji)
na czc si naházej komponenty a tam Ti to i zadarmo sestaví, při objednávání zatrhneš "sestavení pc".
14 012,- s 1Tb diskem, ale se slabší grafikou
a za 14 269,- bys mohl mít 560 Ti (která je o něco lepší), ale s 500Gb diskem. (víc doporučuji)
na czc si naházej komponenty a tam Ti to i zadarmo sestaví, při objednávání zatrhneš "sestavení pc".
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Díky za přivítání. Náházel jsem to do košíku, dal levnější case, ale jsem na 15 105,- :(. Nejde s tim něco udělat ?
http://www.czc.cz/7rji62pkcijgmbemp38mk7tsc9/seznam
http://www.czc.cz/7rji62pkcijgmbemp38mk7tsc9/seznam
Naposledy upravil(a) Paprickaa dne 27 kvě 2012 19:31, celkem upraveno 1 x.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi to vychází na 15k, konkrétně 15 047,-
, hele, budeš si to muset sestavit sám doma, tím myslím, že si budeš muset na pomoc zavolat nějakého schopného kamaráda. pro info: jakákoliv objednávka nad 9k je poštovný zdarma

Tak já to nějak přežiju ty peníze no, ale proč sestavit doma? Tam je to zdarma, ještě jsi to psal..
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to jako že si to sestavíš doma u sebe. (aby jsme zamezili platit 1k víc czcčku než alfě u které je to levnější ne?) :-)
Jo aha takhle to bylo myšlené. No, já ty prachy za to dám u mě je to lepší než shánět někoho :). Jen poslední otázka před objednávkou. Jak už jsem řikal nevyznám se v tom. Větrák nebo tak něco není potřeba do toho ? Finální verze teda, mohu objednat? http://www.czc.cz/7rji62pkcijgmbemp38mk7tsc9/seznam (Už se do toho dá kouknout) =)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Některé značky skříni už mají v sobě zabudované (namontované) větráky, konkrétně se tady bavím o větráku v zadu, který odsává teply vzduch pryč. Taky piši některé to protože, že nevím jestli je to tak u všech značek.
//všiml jsem si, že sis tam dal 8Gb ramek, tím pádem sis taky dal levnější skříň, hele já nejsem zastánce levných skříni, to proto, že spousta lidi skříň jako komponent podceňují. Takovou skříň jedině do kancelářškých sestav. Takže i když ses na skříň neptal, tak Ti ji nedoporučím=>je to na tobě.
//všiml jsem si, že sis tam dal 8Gb ramek, tím pádem sis taky dal levnější skříň, hele já nejsem zastánce levných skříni, to proto, že spousta lidi skříň jako komponent podceňují. Takovou skříň jedině do kancelářškých sestav. Takže i když ses na skříň neptal, tak Ti ji nedoporučím=>je to na tobě.
A jakou nejlevnější herní skříň by jsi mi doporučil? Jestli mužeš pošli odkaz na czc, dík :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
vezmi 4Gb ramek, které Ti víc než dobře postačí + tu mojí skříň (Ace Power Glacier)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”