Dobrý den,
co si myslíte o téhle grafice: Ati Radeon HD3650 512M DDR2 PCI-E ?
Je to do starého PC: Win XP, AMD Athlon XP 2400 2GHz, 2.00 GHz, 1.25 GB RAM. Název základní desky: MSI MS-6716.
A teď pozor: grafika - ATI Radeon 9200( proto musím vyměnit).
Nevím, jestli mám AGP nebo PCI sloty, ale vzhledem ke stáří asi AGP (nicméně v Everestu je u té grafiky, kterou mám napsaný PCI slot), takže mi to nedává smysl.
Je ta grafika náročná na zdroj? Ten mám taky starý, ale snad by to utáhl. Co si o tom tedy myslíte, půjde mi ta grafika vůbec? Četl jsem, že má rozhraní AGP, ale četl jsem i PCI-E, tak vůbec nevím.
Vzhledem k tomu, že byla vyrobena v roce 2008 (myslím), a je obyčejná od ní nic neočekávám, ale hry do roku 2009 snad na minimálncíh požadavcích rozjede ne??? Krom extrémně náročných her. Co myslíte s těma hrama?
Díky moc za každou radu!
EDIT: Mohli by jste zjistit, jestli je na AGP nebo PCI rozhraní a jaké má ta moje základní deska? Já totiž čtu, že má AGP a jinde, že má PCI, tak nevím...Taky jsem se dočetl, že zabírá 2 sloty - vleze se mi to tam? Děkuji. Podporuje základovka vůbec DDR2 ?
Grafika Ati Radeon HD3650 512M DDR2
Re: Grafika Ati Radeon HD3650 512M DDR2
Co od toho očekáváš? Hry ti bude brzdit i procesor, je jen jednojádrový a na hraní slabý. Ta RAM by chtěla alespon ty 2 GB. Pošli foto z Everestu.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Re: Grafika Ati Radeon HD3650 512M DDR2
Foto čeho (jakých komponentů, snad to můžu popsat)? Nevím jak se fotí :(
Tak já na PC hraji hlavně adventury a ty mi právě píšou nepodporu Shader Model 3 a víc atd. Stačí grafiku, která to umí, jinak na ty hry RAM a CPU splňuji.
Někdo mi jinde napsal, že tuhle grafiku ani NEDÁM do základovky, viz: ,,Ma AGP a PCI, PCI-E nema. Uz jsem odpovedel, ze nedas. PCI neni PCI-E,, Tak jak?
Mám možnost to mít za ,,pár kaček,, , ale mám strach, že by to potom neutáhl zdroj, ale ten je ,,levná,, záležitost.
EDIT: A snad by to tam ještě vlezlo, četl jsem, že zabírá dva sloty. A už tak mi kdysi v obchodě říkali, že to tam mám narvaný a víc tam toho bude velký problém dát, oni mi tam kdysi dali větrák, jinak tam snad není nic navíc (jen HDD).
EDIT: Něco na tom možná bude, protože jsem přes Everest našel: 3 PCI a 1 AGP. Přes zobrazení: 8x AGP. Takže to tam ani nepůje dát? Do AGP by zabrala dva sloty a PCI bohužel není.
Nevíte o nějaké levné náhradě, s parametry které potřebuji? Aby uměla ten min. Shader Model 4, šla mi zapojit a nebyla náročná na zdroj? Děkuji.
Tak já na PC hraji hlavně adventury a ty mi právě píšou nepodporu Shader Model 3 a víc atd. Stačí grafiku, která to umí, jinak na ty hry RAM a CPU splňuji.
Někdo mi jinde napsal, že tuhle grafiku ani NEDÁM do základovky, viz: ,,Ma AGP a PCI, PCI-E nema. Uz jsem odpovedel, ze nedas. PCI neni PCI-E,, Tak jak?
Mám možnost to mít za ,,pár kaček,, , ale mám strach, že by to potom neutáhl zdroj, ale ten je ,,levná,, záležitost.
EDIT: A snad by to tam ještě vlezlo, četl jsem, že zabírá dva sloty. A už tak mi kdysi v obchodě říkali, že to tam mám narvaný a víc tam toho bude velký problém dát, oni mi tam kdysi dali větrák, jinak tam snad není nic navíc (jen HDD).
EDIT: Něco na tom možná bude, protože jsem přes Everest našel: 3 PCI a 1 AGP. Přes zobrazení: 8x AGP. Takže to tam ani nepůje dát? Do AGP by zabrala dva sloty a PCI bohužel není.
Nevíte o nějaké levné náhradě, s parametry které potřebuji? Aby uměla ten min. Shader Model 4, šla mi zapojit a nebyla náročná na zdroj? Děkuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2739
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 05:09
-
-
Radeon RX 6700 XT + zdroj 450W 80+ Bronze
od b.m » 02 úno 2025 01:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2262
-
od Alferi
02 úno 2025 12:26
-
-
- 4
- 3322
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14686
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
- 0
- 1929
-
od TomoMoto