Zdravím.. mám taký malý problém a potreboval by som poradiť. :)
Mám 2 počítače a potrebujem vymeniť rámky z jedného do druhého a opačne.. len si nie som istý či by to šlo bez problémov alebo by som hneď niečo aj odpálil.. :) Ak by mi vedel niekto z vás poradiť tak by ste mi veľmi pomohli..
PC 1
Asus M2V (matičná)
KVR667D2N5/1G Kingston (ramka)
PC2
ASRock KBNF3-VSTA (matičná)
KVR400X64C25/512 Kingston (ramka)
Vopred Vám ďakujem :)
Výmena RAM
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výmena RAM
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Ramky nevyměníš. Pokud je pravda co píšeš, tak jedna je DDR a druhá DDR II. Nebudou pasovat. Mají jinde ten zářez.
Ramky nevyměníš. Pokud je pravda co píšeš, tak jedna je DDR a druhá DDR II. Nebudou pasovat. Mají jinde ten zářez.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Keď som na ne tak pozeral tak sa mi zdali byť rovnaké. No keď tvrdíš že to nebude pasovať tak to ani neskúšam :) ale vďaka
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mají jinde umístěný ten zářez, takže bys je do slotu ani nedal. Navíc nejsou zpětně kompatibilní, ale to už ti psal d1amond
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2239
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4435
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11061
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”