Dobry den, potřeboval bych poradit zdali je to dobrá volba, spojovat tento notebook s tímto monitorem_je to z důvodu, že notebook nosím do školy a když příjdu domů, rád si zahraju hry na velkém monitoru_Je možno to nastavit aby mi jeli obě obrazovky najednou ?(na velké hra, na malé net,skype,atd.,)_nebude to dělat potíže ?
NB
http://www.czc.cz/asus-g55vw-s1136v-cerna/114080/produkt?q-category-id=25pugh95pmj4aa1qq1v22hic72
Monitor
http://www.czc.cz/benq-g2250-lcd-monitor-22/100624/produkt?q-category-id=2tf88o7g7kgt5bgikvt7pfpjie&q-c-0-producer=sadjupp24kodfga19br384jq1ia
Notebook(viz.clanek)+monitor
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook(viz.clanek)+monitor
Fungovat by to mělo. Já mám doma netbook s rozbitou obrazovkou připojený k Tv přes HDMI. Jdou zapnout oba monitory najednou, ale na tom netbooku nevim co se děje... jen to svítí. Podle mě je zbytečný kupovat monitor za 2,8k, když si to můžeš doma připojit k Tv.
- Hepaa
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Že bys měl na každém monitoru něco jiného podle mě fungovat nebude. Na obou uvidíš to samé. A nebo to lze rozdělit na poloviny (první polovinu na notebooku a druhou polovinu na monitoru).
Sám to teď takhle používám, ale abys na jednom monitoru hrál a na druhém Facebookoval a Skypoval.. pochybuju, že by to šlo, aniž bys tu hru musel minimalizovat.
Sám to teď takhle používám, ale abys na jednom monitoru hrál a na druhém Facebookoval a Skypoval.. pochybuju, že by to šlo, aniž bys tu hru musel minimalizovat.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
co ja jsem se díval třeba na streamera(z lol) tak on má notebook a na něj připojený 24LCD .. když je mrtvý tak dá (asi alt+tab) takže ti co se dívají vidí, pořád tu hru + dole windows's panel a on má otočenou hlavu a kouká kdo mu co píše na notebooku, takže to asi jde, ale mně hlavně zajímá zdali to nebude na notebook moc ? .. nebude mít problémy ?
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když já používám více monitorů, tak jako rozšířenou plochu, kde připojený monitor mám "nad" monitorem notebooku, tedy přesně jako v reálu. používám to jen na hraní jedné letecké simulace, kde si na externí monitor pošlu výhled z kabiny a na monitoru notebooku přístroje. Je to velice funkční 

Půjde to, je to ale strašný žrout výkonu, grafika i procák se zapotí. Co hodláš hrát ? (rozlišení...)
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11168
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41