Dobrý den vybíram mezi dvěma NB a to:
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-g580ah ... 47/produkt
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g780- ... 355910.htm
jelikoz mám ČS tak mám slevu u alzy takže cenově to mám to mám podobné..
chtěl bych se zeptat jestli neubere úhlopříčka 17.3" 1600x900 lesklý, na výkonu NB.. a jestli tak přiblížně kolik FPS bych stratil, jestli se to vyplati
Děkuju předem za odpověď
Prosím spěchá, výběr mezi dvěma notebooky
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím spěchá, výběr mezi dvěma notebooky
na 1600*900 mas skoro o tretinu viacej pixelov...uberie to z vykonu...
videl si uz nejaky notebook s rozlisenim 1600*900 nazivo?mne to velmi nicilo oci vo windowse lebo boli vsetky pismena male...
takisto je 17" notebook aj tazsi tak si musis zvazit ci ho budes velmi prenasat...
kedze si nepovedal ake hry sa hras tak ti nevieme povedat viac kolko "fps" by si stratil ale myslim si,ze gt630 je tak akurat na 1366*768
videl si uz nejaky notebook s rozlisenim 1600*900 nazivo?mne to velmi nicilo oci vo windowse lebo boli vsetky pismena male...
takisto je 17" notebook aj tazsi tak si musis zvazit ci ho budes velmi prenasat...
kedze si nepovedal ake hry sa hras tak ti nevieme povedat viac kolko "fps" by si stratil ale myslim si,ze gt630 je tak akurat na 1366*768
jj má měl přávě 17,3 s 1920*1080 a ten mi v pátek ukradli z kufru auta =( ale byl jsem s ním spokojený a velikost ikon se da změnit..
mě pravě štve, že nema vstup na mikrofon a jelikož hraju převážne online tak i přes TS..
hraju hry WoW, League of Legends a BF2 bc s tím že nemusím hrat na plné detaily...
mě pravě štve, že nema vstup na mikrofon a jelikož hraju převážne online tak i přes TS..
hraju hry WoW, League of Legends a BF2 bc s tím že nemusím hrat na plné detaily...
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
ak ti nevadi to rozlisenie tak potom sa uz musis ty sam rozhodnut, co radsej chces...ci teda vacsiu uhlopriecku alebo lepsi vykon
ako som uz pisal...1600*900 ma skoro o tretinu viacej pixelov ako 1366*768 takze tak.
najvacsi vykonovy prepad tam bude asi len pri tom battlefielde ale s tym asi aj ratas :) wowko a LoL niesu nejako narocne hry na hardware,takze obidva notebooky co si navrhol by s nimi nemali mat vacsi problem(urcite nie na medium detailoch)
mikrofon je interny?to si vies nastavit v TSku,nech zoberie ten co je pri webkamere namiesto toho co mas na sluchatkach...
ako som uz pisal...1600*900 ma skoro o tretinu viacej pixelov ako 1366*768 takze tak.
najvacsi vykonovy prepad tam bude asi len pri tom battlefielde ale s tym asi aj ratas :) wowko a LoL niesu nejako narocne hry na hardware,takze obidva notebooky co si navrhol by s nimi nemali mat vacsi problem(urcite nie na medium detailoch)
mikrofon je interny?to si vies nastavit v TSku,nech zoberie ten co je pri webkamere namiesto toho co mas na sluchatkach...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5214
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
-
- 7
- 3294
-
od HelFix