Nazdar na týden mi odstaví T-mobile DSL v rámci jejich rekonstrukce něčeho. Poskytnou mi 12 hod. denně neomezený internet přes mobil, jenže můj starý MB nemá přijímač WiFi signálu, což chci řešit tímto:
Dobrý den, nechal jsem si podle zdejšího návrhu postavit PC
Bohužel po jednom dni, co mi ten PC přišel, mi začala blbnout integrovaná síťová karta. Nejprvo to šlo kolem 2 Gb/s, pak to ale spadlo na 10 Mb/s. Po instalaci starších...
Poslední příspěvek
Bios na doske aktuálny 3621 ?Ovládač si naištaloval zo stránky dosky ?
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Asi 3 dny mi jen tak přestane jet monitor, obrazovka zčerná ale počítač stále běží jen mikrofon ne.
V monitoru podle mě chyba není jelikož zčerná i druhý monitor.
Zkoušel jsem nainstalovat nové drivery, vyměnit HDMI kabely, vytáhnou grafiku...
Poslední příspěvek
Pokud se problém objevil po aktualizaci na nejnovější ovladače gr. karty (572.60), tak zkus nainstalovat starší verzi ovladačů. Poslední verze je (zase) zmršená.