Potřebuju pomoct s portforwardingem - nejdou mi rozjet některé aplikace - teda jdou ale s tim, že se sekajich každých 5 sekund. Postupoval jsem podle portforwarding.com a jejich defaultní guidy - tudíž jsem si první musel udělat statickou ip ( normalně 10.0.0.140 - dynamicka ) v nastavení adaptéru a přes Protokol verze 4 (TCP/IPv4) dále jsem nastavil ručně bránu atd. a zadal jsem si jako svoji IP 10.0.0.130, ta už se mi v nastavení routeru zobrazovala jako staticka...potom jsem začal přidávat porty a aktivoval je na staticke iP ( prostě všechno podle portforwarding.com ), jenomže problém je ten, že sice všecko vypadalo ok, vše vypadalo dobře nastavený, ale po stáhnutí programu "PfPortChecker", který sám použije vaši aktuální adressu - tudíž pro mě 10.0.0.130 kontroluje porty a psalo to chybové hlášky typu - nedostupnost, či že port není otevřen ( not reachable,closed port etc....) tudíž potřebuju vaši pomoc
tu jsou nějaké screeny s nastavením
jinak router mám - E-tech (WELL) PTI-845
http://img340.imageshack.us/gal.php?g=34537665.png
Portforwarding
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Portforwarding
A programy hlásí co ?
Nějaký portchecker je na nic, nikdy to nic neumělo.
Ve firewallu máš vyjímku udělanou ?
Nějaký portchecker je na nic, nikdy to nic neumělo.
Ve firewallu máš vyjímku udělanou ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Mno příjde mi, že když jsem to nastavil tak, když nekolikrát spustím ten program tak potom fanguje bez problémů - ale to jak kdy - někdy to musíš zapnout 5 x někdy napoprvé a někdy to nenaskočí nikdy
... jo a firewall - mám Win 7 (64-bit) a po odinstalovaní antiviru, který byl v pc po koupi (zaplacen na 2 měsíce) firewall zmizel - nefunguje, jakoby nebyl a hlásí takovou chybu, kterou neznají ani v microsoftu :-) prej, že mám reinstaloval Win ( na desktopu by to nebyl žádný problém, ale na not'asu nwm, nikdy jsem to nědělal a nemůžu si dovolit ztrátu dat... )

Hele jěště podle správnýho nastavení mám mít nastavený "outgoing" a to je ten problém, že nevím či je outgoing TCP nebo UDP protokol... nevíš?