Nejde síť. Hádám na síťovou kartu Realtek.*
Nejde síť. Hádám na síťovou kartu Realtek.*
Zdravím všechny, stala se mi taková nepříjemná věc.Přes víkend jsem nebyl doma tzn. počítač byl vypnutý (i ze zásuvky).Dnes přijedu, zapnu počítač a nefunguje mi internet.Stále to píše, že nemám připojený síťový kabel.Poruchu kabelu jsem vyloučil na druhém pc, síťová karta je domáčklá v základní desce jak má být.Mohl by mi někdo poradit jak odsttanit závadu?Je možný, že by byla šíťová karta ko?Děkuji všem za jakoukoliv radu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 črc 2010 15:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Síťová karta Realtek“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Síťová karta Realtek“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Síťová karta Realtek
Kabel byl připojený? Byli u vás bouřky?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vyndej síťovku, nech naběhnout Win, vypni, zandej síťovku, zapni. POkud se nechytne, zajdi si pro novou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
no bouřka tu prý u nás byla.máme dva počítače a jsou napojeny na síť přes router a ten druhý normálně funguje.
El Diablo píše:Kabel byl připojený? Byli u vás bouřky?
kalbel byl připojený...takže nejspíš je to jasný
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3152
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek