Když sem si zde projížděl starší témata, tak jsem pochopil, že k tomu potřebuju mít jakýsi router...
První otázka... Nejčastěji jste dávali doporučení na tyto dva: TP-LINK TL-WR741ND a TENDA W311R+ . Jaký je pro mé požadavky vhodnější? Nebo je ještě nějakej o kterým bych měl vědět (kolem 600kč)? A kčemu všemu bych Wifi používal? Mobil S.E. W995 , notebooky - net (doufám že je jedno jaký to jsou, když to jsou jedny z novějších) a chctěl bych si pořídit v budoucnu tiskárnu - slyšel jsem, že se dají připojit i přes ten router (jestli né, nebo nějaký drahý, nebo by kvůli tomu musel bejt dražší router, tak to radši necháme přes ten kabel -> stejně jí mám nedaleko PC)... Jde si internet zabezpečit heslem aby třeba soused nemohl být na mé WIFI? Ale potřebuji to zabezpečit tak, aby se tam dostal i můj mobil

Druhá otázka... Jaký je průměrný rozsah pokrytí internetu po mém bytě? Počítám že v mém pokoji to půjde bez problému... Ale půjde to i přes zeď v rádiusu cca 5-10 metrů? Jaký bude signál?
Třetí otázka... Nezbržďuje to nějakým výrazným spůsobem PC a připojení k internetu?
Čtvrtá otázka... Co s modemem? Budu ho normálně využívat nebo ho nahradí router?
Díky za odpovědi na čytři otázečky :), přeju všem hezké svátky...
PS.: Na stolním PC mám Windows 7 Ultimate 64 bit, poskytovatel internetu je UPC a modem mám od UPC...
// Změna názvu tématu. Původní název "Wifi" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007