Dobrý den
Problém spočívá s tím to routerem TP LIMK TL-WR542G mám ho dva měsíce a vše fungovalo tak jak má jedná se o WIFI přes kabel jede v pořádku.Ale Wifi mě zlobí druhým dnem kdy zničeho nic zeslábla.Když se nacházím v místnosti kde je router tak signál je poměrně dobrý ale už to je divné a když jsem za zdí tak to už vůbec nic nechytám.Ale za to výborně chytám souseda což asi u něj došlo k nějakému navýšení signálu a mě bohužel tím ruší mou WIFI.Můžete mi prosím pomoci s nastavením tohoto routeru aby mi zase fungovala WIFI tak jak má.Děkuji
Jedná se o tento tip http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=403
TP LIMK TL-WR542G slabnoucí WIFI Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TP LIMK TL-WR542G slabnoucí WIFI
Můžeš zkusit změnit kanál. Nebo domluvit sousedovi.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: TP LIMK TL-WR542G slabnoucí WIFI Vyřešeno
souseda budu řešit tak nějak kdy to nepůjde jinak ale jak ten kanál změním můžeš něj blíže popsat?Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2011 17:50) ---
Tak už to maká.Změnil jsem kanál a jede to jak má.Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2011 17:51) ---
díky už to maká
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2011 17:50) ---
Tak už to maká.Změnil jsem kanál a jede to jak má.Díky

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2011 17:51) ---
Žbeky píše:Můžeš zkusit změnit kanál. Nebo domluvit sousedovi.
díky už to maká

Dobrý den.
Mám Wi-fi. A podobný problém. Byl u mě i technik, ale ten když se připojil tak měl signál plný a i v patře ho chytil na 4/5 a já mám na mém notebooku v patře 1/5. Dříve bylo všechno v pořádku. Kamarád mi říkal, že se mu to taky stalo, že měl někde v pantech přiskříplou anténku. Ale nevím jestli to tím opravdu je.
Když dám vlastnosti připojení je tam napsáno: připojení pomocí protokolu IPv 4 Internet
připojení pomocí protokolu IPv 6 omezeno
Není to třeba nějakou aktualizací? A wi-fi je i dost nestálá cca 1 za 1-2 hodiny se spojení na pár sekund odpojí a pak zase připojí, tím mi zruší veškeré stahování a to mě celkem zlobí, dá se to nějak vyřešit, nebo je to normální? Děkuji za odpovědi.
Mám Wi-fi. A podobný problém. Byl u mě i technik, ale ten když se připojil tak měl signál plný a i v patře ho chytil na 4/5 a já mám na mém notebooku v patře 1/5. Dříve bylo všechno v pořádku. Kamarád mi říkal, že se mu to taky stalo, že měl někde v pantech přiskříplou anténku. Ale nevím jestli to tím opravdu je.
Když dám vlastnosti připojení je tam napsáno: připojení pomocí protokolu IPv 4 Internet
připojení pomocí protokolu IPv 6 omezeno
Není to třeba nějakou aktualizací? A wi-fi je i dost nestálá cca 1 za 1-2 hodiny se spojení na pár sekund odpojí a pak zase připojí, tím mi zruší veškeré stahování a to mě celkem zlobí, dá se to nějak vyřešit, nebo je to normální? Děkuji za odpovědi.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
MaReK4455: Založ si vlastní téma
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5255
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58