PoE adaptér
PoE adaptér
Zdravím, Do nedávna jsem měl připojení k internetu přes PoE : tzv nějaký adaptér připojený do zásuvky a kabel k počítači a na druhé straně další adaptér připojen k routeru. Ten samý jsem už na internetu nenašel (záháda) Tak jsem si v alze koupil toto http://www.alza.cz/poe-24v-1a-d188584.htm teď nevím jestli to byl přímo tenhle ale pan prodavač také nevěděl protože tam mají různé druhy s jinými Volty a Ampery. Doma jsem zapojil a internet nefungoval. A teď se obracím na Vás. Prosím o pomoc.
Jsem připojen přes Wifi a to není nic moc přijde mi že hrozně skáče PING(odezva) jednou 90 a někdy i 500 co mi taky nepřijde v pořádku při hraní online her to není nic příjemného

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PoE adaptér
Musíš vzít stejně V a A jako měl původní
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ale na tom bývalém adaptéru nic o V a A není.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Volty by tam určitě být měly. Rozhodně to bude míň jak 24V
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2294
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54