Nejde mi wifi - interní ani externí Vyřešeno
Nejde mi wifi - interní ani externí Vyřešeno
Zdravím! Mám pokračující problém s wifi. Připojení na net mi přes kabel (z routeru) jde, ale z mé interní wifi Marvell ne a ani po zkoušce externí wifi v podobě Edimaxu (na jiném PC funguje, se stejný routerem) jsem nedetekovala žádnou síť, nejen svou, ale ani žádnou jinou. Nenapadá vás, v čem by to mohlo být. Ani provider připojení z toho nebyl moc moudrý. Co vy? Mají tyto dvě wifiny nějaké nastavení v PC stejné, které by je mohlo ovlivňovat? Mám W7.
-
- Pohlaví:
Re: Nejde mi wifi - interní ani externí
A je nejaky duvod zacinat duplicitni tema?
viewtopic.php?f=41&t=78059
....nehlede na to, ze jsi mela prekontrolovat nastaveni Protokolu ve Spravci siti, a take - overit, ze je wi-fi prijem zaply, a ze na PC fuguje prijinac wi-fi, ...coz nejspis ne, kdyz opakovane pises, ze PC nevidi zanou sit, ktere drive videl.
Takze, jak je tradicni - opakovane se ptat, ale nezkusit nic....
viewtopic.php?f=41&t=78059
....nehlede na to, ze jsi mela prekontrolovat nastaveni Protokolu ve Spravci siti, a take - overit, ze je wi-fi prijem zaply, a ze na PC fuguje prijinac wi-fi, ...coz nejspis ne, kdyz opakovane pises, ze PC nevidi zanou sit, ktere drive videl.
Takze, jak je tradicni - opakovane se ptat, ale nezkusit nic....
nastavení by mělo být v pořádku, router - vysílač wifi do pc je v pořádku, ale wifi v pc se ne a ne se rozjet (možnost ozkoušet na jiném místě s wifi budu mít až v pondělí), proto zkouším externí wifi, to využívá jiné cesty připojení než zabudované interní wifi, ne? (nejsem v tom kovaná), je nějaký důvod, proč by mi ta externí wifina neměla fungovat (pakliže na jiném domácím pc funguje?)?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokračujte v původním tématu. Toto duplicitní téma bude smazáno. Jinak již jednou jsem upozorňoval na zbytečné zakládání stejného dotazu. Laskavě si konečně přečti pravidla tohoto fóra a respektuj je.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3788
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
- 10
- 5412
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 6
- 3675
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3588
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
- 6
- 4002
-
od DenyKr