Opatřil jsem si pro normální dománíc síť (desktop přes kabel + 2 notebooky přes wifi) následující router:
http://www.datart.cz/katalog/WiFi-route ... ler_230851
Vše jsem zapojil (předpokládám, že správně) a wifi nefunguje - respektive nemá signál. I když je počítač hned vedle routeru, není na něm ani jedna čárka. Je to nějaké moje chyba nastavení, anebo jsem něco nenastavil? Nebo to je prostě špatný kus? Pokud jsem to koupil špatně, jaký router koupit? Našel jsem tip na
http://interlink.tsbohemia.cz/tp-link-t ... 93856.html.
Díky Honza
Nefungující wifi
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungující wifi
Hledáš správný název sítě? Nemáš skryté SSID?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jestli jsi nic nenastavoval při přihlášení k routeru přes web prohlížeč, tak ti určitě Wifi nepůjde. Většinou u nového zboží není v routeru ani wifi aktivována musíš vzít manuál do prohlížeče vytukat ip adresu xxx.xxx.xxx.xxx routeru zadat login a password a v menu změnit parametry. Konfigurace na stolním PC přes kabel.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To není až tak pravda. Z 90% je wi-fi zaplá, jen se nebývá zabezpečená (naštěstí je posledním trendem zabezpečování i původní sítě) a jmenuje se po výrobci, default nebo podobně
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5259
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58