předem bych chtěl říct, že jsem zde na PC-HELP poprvé, takže se omlouvám, pokud je tato téma ve špatné sekci, také nejsem žádný profík přes PC, je mi teprve 13 let a zatím ho mám na hry, úkoly, pokec s přáteli, atd..
No a teď k samotnému problému -
Přeinstalovával jsem Windows 7, vše proběhlo bez sebemenších problémů, ale nastala zde jedna fatální chyba. Počítač se mi odmítá připojit k internetu, i přesto, že na ostatním počítačích v tomto domě, které se chytají na stejný router běží bez problémů (doufám, že to chápete

Na internetu jsem se dočetl, že musím nainstalovat driver k základní desce -> stalo se. Jen pro upřesnění, moje základní deska by měla být Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3. Ovšem, když jsem tento driver na PC nainstaloval (hodil ho z NB na CD a poté do PC) napsalo mi to, že byl neúspěšně nainstalován. Zkusil jsem to znovu a už to nic nepsalo <- že by se nainstaloval?!
Nyní ten nejdůležitější problém, nevím, kde mám sehnat, ani jaký mám sehnat síťový adaptér Ethernet (to Ethernet jsem vyčetl ze Správce zařízení). Doufám, že se někdo ochotný kdo mi rychle pomůže najde. Také bych chtěl ještě poradit, zda by jste mi poslali vše, co má nainstalovat (jestli budou potřebny ješte další drivery.
A ještě něco o mém PC:
PC mám koupený bez sebemenší změny - COMFOR BOXER III (viz. http://www.comfor.cz/comfor-boxer-iii-1338861856 ) kde jsou jeho podrobnosti a základní desku jsem již psal. Pokud budete chtít ještě nějaké info o PC, napište, já vám ho rád dodám.
A jak jsem již psal, nepiště mi sem prosím nějaké odborné názvy, docela vůbec se v tom nevyznám a i když mě věk neomlouvá, piště to prosím jak pro "mimino". Děkuji