TP-LINK síťový adaptér
Re: TP-LINK síťový adaptér
Sice to po drátě funguje, ale pokud je to vf namodulované, kdo tvrdí, že není šance přenosu mezi fázemi na cestě?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Vf modulované to být musí, aby se to odlišilo, resp. nebylo rušeno nízkou frekvencí sítě, případně dalšími spotřebiči které to svou frekvencí ovlivňují - různé indukce, např. lednička.
To ovšem neznamená, že ten signál "přeskočí" z jednoho drátu na druhý, i když ty fáze jsou v trafaččce spojené vinutím transformátoru.
To ovšem neznamená, že ten signál "přeskočí" z jednoho drátu na druhý, i když ty fáze jsou v trafaččce spojené vinutím transformátoru.
Nemá cenu pokračovat v této debatě, doporučuji tazateli, pokud to prodejce umožní (dle zákona i musí - přes internet 14 dní na vrácení bez udání důvodu), sadu od Devola koupit a vyzkoušet. Pak může dát na fórum vědět, jak dopadl.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Proč ne? Můžeme si ujasnit jak to asi funguje anebo nefunguje. Samozřejmě že informace někoho kdo to vyzkoušel může mnohé objasnit.
a co opakovac signalu? stacil by mali signal http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=45&t=87649 tam lze kombinovat kabel i wifi mam to odzkousene
:-) Tak jak to tedy je? Satam tvrdí, že to má a funguje. Abych řekl pravdu, myslel jsem si, že vás bude víc co to má a má s tím zkušenost.
Sám bych měl zájem o adaptér, co u výstupu bude umět wifi. Protože dole v práci, bych využil připojení přes wifi raději.
Sám bych měl zájem o adaptér, co u výstupu bude umět wifi. Protože dole v práci, bych využil připojení přes wifi raději.
nevim co ma satam ..ja jen nabidl svou alternativu mam doma wifi sit rozsirenou pomoci dvou opakovacu ..nyni jiz pokryji diky tomu 3 patra se zahradou
Nikde jsem netvrdil, že to mám. NEMÁM! Vycházel jsem z toho, co jsem pohledal na netu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6664
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 09:58
-
-
- 4
- 2917
-
od RIKI22
27 led 2025 16:39
-
- 3
- 2295
-
od p3v4x
05 lis 2024 22:54
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2420