Ahoj, mám dotaz:
Existuje USB modem, který by měl v sobě zároveň WiFi router? Jedná se o použití v mobilním pracovišti, takže by měl poskytovat připojení NTB k internetu přes USB modem a zároveň by bylo možno se k němu připojit přes WiFi, tedy něco podobného jako např přes inteligentní mobil
viewtopic.php?f=93&t=93104
Díky za tipy.
USB modem a wifi router v jednom Vyřešeno
Re: USB modem a wifi router v jednom
Nejsem si jist, zda jsem dobře pochopil popis přístroje, ale mám zato, že je to něco takového: http://www.made-in-china.com/showroom/3 ... uter-.html
Pokud se pletu, prosím nekamenovat
Pokud se pletu, prosím nekamenovat

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Řešil bych to elegantněji, použij modemrouter dle své chuti a píchni ho do USB: konvertor USB 2 (1.1, 1.0) / LAN (ethernet) 1 Gb/s (100 Mb/s, 10 Mb/s) >>> LevelOne USB Gigabit Ethernet Adapter - USB-0401 >>> http://www.mironet.cz/levelone-usb-giga ... +dp130764/
... nebo něco podobného, uvedený konvertor jsem si pořídil já (pro eventuální občasnou možnost připojit NAS disk s portem ethernet do USB), kdybys hledal zařízení, co by umělo i USB 3, věř že jsem tě předešel a zjistil jsem, že se nic takového zatím nevyrábí ...

... nebo něco podobného, uvedený konvertor jsem si pořídil já (pro eventuální občasnou možnost připojit NAS disk s portem ethernet do USB), kdybys hledal zařízení, co by umělo i USB 3, věř že jsem tě předešel a zjistil jsem, že se nic takového zatím nevyrábí ...

-
- Pohlaví:
To satam - díky za tip.
To X: Když budu mít modemrouter, tak tu věc co nabízíš nepotřebuju. Navíc mobilně nebudu tahat žádné dráty na RJ45. Navíc obsluha bude vždy jiná a nestejně zdatná, takže maximálně zde to zapni a tohle spusť. Jakékoli další nastavování, hrátky se sítí a podobně nelze. Prostě vyjedu, přijedu, zapnu modem, na ten připojím jedno PC a ostatní mají WiFi.
To X: Když budu mít modemrouter, tak tu věc co nabízíš nepotřebuju. Navíc mobilně nebudu tahat žádné dráty na RJ45. Navíc obsluha bude vždy jiná a nestejně zdatná, takže maximálně zde to zapni a tohle spusť. Jakékoli další nastavování, hrátky se sítí a podobně nelze. Prostě vyjedu, přijedu, zapnu modem, na ten připojím jedno PC a ostatní mají WiFi.
Ptal jsi se na modem s USB, s tímhle můžeš použít jakýkoli modem bez USB, tohle jen zapojíš, poprvé nainstaluješ ovladač a víckrát už se nestaráš, jen připojíš, odpojíš ...
-
- Pohlaví:
Ptal jsi se na modem s USB, s tímhle můžeš použít jakýkoli modem bez USB, tohle jen zapojíš, poprvé nainstaluješ ovladač a víckrát už se nestaráš, jen připojíš, odpojíš ...
Přesně tak. Ptal jsem se na modem s USB. Tvoje zařízení sice umožňuje připojit jakýkoli modem, ale není to odpověď na otázku. Ne že by to nešlo, ale jak jsem vysvětloval - je třeba co nejjednodušeji. Takhle by tam byla krabička navíc, tím pádem větší složitost...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
power consumption router tp-link archer ax73 a modem ZTE
od p3v4x » 04 črc 2024 14:17 » v Vše ostatní (hw) - 7
- 4187
-
od Uziv00