Dobrý den, mám notebook ASUS K50IP a mám problémy s připojením.
Například když jsme v kempu, ostatní notebooky se připojí, ale mě to kolikrát danou sÍť vůbec nenajde. Doma se připojím, ale pokud nesedím pár metrů od routeru tak mi cca každých 30 minut wifi spadne. Notebook píše že je připojen ale zároveň že připojení není k dispozici a vůbec nevím co s tím.
Jak jsem již řekl, ostsatní zařízení nemají problém a proto bych se chtěl zeptat jak zesílit wifi signál u notebooku když nemám PCMCIA konektor a router ja dostačující?
Za jakoukoli odpověď předem děkuji.
Slabý wifi signál
Re: Slabý wifi signál
Vítej na PC-help!
Obávám se, že to nebude slabým signálem, ale špatnou citlivostí ntb. Jestli je v záruce, reklamuj, jestli ne, je každá rada drahá.
Obávám se, že to nebude slabým signálem, ale špatnou citlivostí ntb. Jestli je v záruce, reklamuj, jestli ne, je každá rada drahá.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Záruka mi vypršela před půl rokem. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Lis 2012 13:23) ---
A já se vtom tom teda nevyznam ,ale nepomohl by mi ani adaptér, antánena nebo nějaký jiný hardware?

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Lis 2012 13:23) ---
A já se vtom tom teda nevyznam ,ale nepomohl by mi ani adaptér, antánena nebo nějaký jiný hardware?
Adaptér,třeba tenhle: http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn722n-lite-d155291.htm by pomohl,aly myslím že bude lepší vyřešit proč to nefunguje 

Díky moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2451
-
od petr22