Dobrý den,
Rád bych si nechal poradit ohledně výběru wifi routeru. Připojuji se bezdrátově na cca 70m vzdálenou budovu, kam je zaveden ADSL (VDSL) internet - modem Huawei EchoLife HG622u + další zařízení kterým signál posílám k nám (VDSL modem nemá ext. konektor na silnější anténu).
V místě kde se chci připojit, mám nyní wifi zařízení v modu „klient“ + další zařízení (spojené přes LAN) v modu „AP“ na které se bezdrátově připojuju s notebookem. Problém je v tom, že z nějakého důvodu je možné dosáhnout rychlosti pouze 10mbit ačkoliv VDSL umožnuje až 20mbit. Proč tomu tak je nebudu řešit. Chci nahradit tyto dvě zařízení (klient a AP) jedním, které bude přijímat signál z té budovy a zároveň vysílat wifi po místnosti. Nicméně v žádném případě nechci použít režim "repeater", kde docházelo k častým výpadkům.
Čili jestli jsem to správně pochopil, potřebuju „dvoutunerové“ zařízení, které bude přijímat wifi signál a dále ho rozesílat. Nicméně mám požadavek, aby bylo možné nastavit čas vysílání wifi (harmonogram), čímž se výběr zařízení dosti zužuje. Co jsem slyšel tak to umožňují Zyxel a Edimax. Prosím tedy o doporučení nějakého konkrétního routeru dle výše uvedených kriterií.
Děkuji. M.S.
Výběr wifi routeru
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr wifi routeru
Dve nezavisle jednotky ma i toto.
Rychlost bych nejprve overil primo u zdroje na kabelu, protoze zname O2 a jejich az. Az pak bych resil rychlost toho tveho bezdr. spoje.
Rychlost bych nejprve overil primo u zdroje na kabelu, protoze zname O2 a jejich az. Az pak bych resil rychlost toho tveho bezdr. spoje.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1722
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12