Zdravím,
mám takový problém a nevím si vůbec rady.
Hraji se svým bráchou League of Legends, když spolu hrajeme tak míváme lagy. Vždy ale jen na chvíli, když je třeba boj 5v5.
Celou dobu míváme kolem 38 ms (odezva měřena ve hře) následuje velký team fight a skočí to na 3360 ms +-.
Psal jsem, už i poskytovateli internetu, ale ten mi odpověděl, že je chyba na mé straně.
Hrajeme přes wifi router a z něho nám vede kabel do pc a notebooku (Ze začátku jsme hráli jen pomocí wifi, pak jsme koupil kabel a problémy stále přetrvávali)
Ze začátku, když jsme začínali tak to nedělalo, jen bráchovi se ztrácel wifi signál, tak to vždy jemu na chvíli vypadlo, ale mě nic.
Po nějaké době nainstalovat intel proset/Wireless framework. Výpadky ustoupili, ale začali jsme mít tento problém.
Děkuji za pomoc. Jsem totiž pc Analfabet
Lagy ve hře
Lagy ve hře
Naposledy upravil(a) Bifftekk dne 15 bře 2013 15:56, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lagy ve hře
Hrajeme přes Wifi pomocí kabelu.
To je nesmysl. Něco jako říct "Jedeme autem pomocí motorky"
Stejně tak nerozumím, co znamená nainstalovat Wireless. Jak to vypadá, když hraje jenom jeden a k tomu bez routeru?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
On myslí asi ethernetovej kabel. To by dávalo smysl, že by byli oba napojení na router.
Tak jsem to myslel, omlouvám se, nejsem v tom zběhlí
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 15:59) ---
Když hraji třeba jen já, tak to funguje normálně. Kabel z antény je napojen do wifi routeru a přes něj do pc a do notebooku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 15:59) ---
Když hraji třeba jen já, tak to funguje normálně. Kabel z antény je napojen do wifi routeru a přes něj do pc a do notebooku.
Já odhaduju že myslí že ne jednom pc vysílá wifi hotspot a druhý pc má připojený do wifi přes kterou chytá tu wifi . Ale z toho co napsal sem toho moc nepobral .
Edit:už napsal tak nic
Edit:už napsal tak nic
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takové "já odhaduju" jsou na dvě věci.
Ideální by bylo mít na zkoušku jiný router
Ideální by bylo mít na zkoušku jiný router
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otázkou zůstává, zda to připojení, co sdílí s bratrem není ještě nesmyslně agregovaný na úrovni poskytovatele.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Když hrajeme, tak to jde, ale jen do doby, než se začne bojovat ve všech 10. Potom to začne teprve lagovat. Když team boj skočí, lagy ustoupí.Takhle to je furt dokola...
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypadá to, že nestíhá vaše připojení.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
A to vyřeším ? Tak že si mám nechat navýšit rychlost ?
A jakou rychlost máš teď ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
6.5 Mbit/s plus je na wifi bracha.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2158
-
od mk2442