wan konektror

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: wan konektror

Příspěvekod guest » 08 kvě 2013 00:39

Dovolím si oponovat

kteří se zabývají technologiemi znát

On je rozdíl mezi tím znát a pamatovat si zapojení. Také jsem se živil slaboproudem, potažmo číslicovou technikou, ale vždy jsem si pamatoval jen to nejpotřebnější. Např. Ohmův zákon. Už ve škole se mnou byly problémy, protože třeba Kirhoffovi zákony jsem neuměl. Proč taky, dalo se to najít v knize. A tak je to se vším.

Pokud něco děláš a je celkem jedno co, musíš vědět o co jde. Zbytek si najdeš. Pokud nevíš o co jde, nenajdeš nic.

Píšeš, že jsi zámečník, ale troufnu si tvrdit že závit bys nespočítal. ;)

Reklama
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 08 kvě 2013 00:47

Já na matematické/fyzikální vzorce nikdy nebyl. Ani na nějaké počítání. Ovšem rád a rychle do sebe nasoukám vědomosti, které prostě takříkajíc ze sebe vybleješ. :D Ale ano, máš pravdu ty modrásku. :)

Zámečníka už nedělám, mám na to však samozřejmě výuční list. Byla to pakáž a navíc bych to ani během dne nestihl... Momentálně se živím pouze síťařinou + jako elektrikář a i tak mám docela dost. :? Taktéž svého syna vůbec nenutím na nějakou střední školu. Vůbec ne! "Dneštní doba není o vzdělání, ale o tom, co kdo umí". Má volnost + počítač s Core i7, GTX 680 :P . To je asi dnešní nejlepší výchova... :lol:
Na druhou stranu si mohu dovolit 4 flašky zelené, 2 flašky vodky, 1 flašku alpského rumu, 4 flašky jablíčka týdně. :bigups: Ale to už nemá se síťařinou, ani s WAN kabelem nic společného. :D
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 08 kvě 2013 01:00, celkem upraveno 2 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

guest

Příspěvekod guest » 08 kvě 2013 00:59

4 flašky zelené, 2 flašky vodky, 1 flašku alpského rumu, 4 flašky jablíčka týdně

Rozhodně nejsem abstinent, ale po tomto by mne vezli. :lol:

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 08 kvě 2013 01:02

:lol: Samozřejmě, že ne vše v jeden den... :lol: Denně třeba jednu flašku, ať je po práci dobře, že? :) Ale už pššt..., jinak přijde rozhněvaný moderátor. A dá nám flaškou do tlamy, že se nedržíme tématu. :-) Některý týden samozřejmě nic nekoupím... Záleží, jak to zbude. A o víkendu jen chlastám a chlastám. Něco i naleji synovi (17 let)... Ať si také ten život užije. :bigups: Jsem zastáncem moderní výchovy! :D

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 08 kvě 2013 10:02

Ale takže jsem se trefil :D Moje paměť ještě neni nejhorší.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 08 kvě 2013 10:33

Jo, jo... trefil jsi se. :banana:

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 08 kvě 2013 11:01

Martin63 píše:Nic proti pánové... Ale toto by měl každý na 100% znát, i když toho dotyčného probudím v noci.

Znát určitě, ale pamatovat si to? A proč ne třeba také zapojení paralelního portu nebo napájecího ATX kabelu? Věřím že existují lidé co z hlavy odříkají atomové hmotnosti všech prvků včetně jejich izotopů, ale ani učitel chemie to normálně nepotřebuje, stačí když nezapomene ve kterém šuplíku mu leží tabulky.
Takže bych spíš řekl že by tenhle popis měl být už z výroby nalepený na každých krimpovacích kleštích, a člověk co se tím občas zabývá by měl vědět co Google odpoví na dotaz RJ45 pinout 8)

P.S. Čínské přísloví: "Když dáš někomu rybu, nebude mít hlad jeden den, když ho naučíš chytat ryby, nebude mít hlad po celý život."
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

kubca.r
nováček
Stav:

Příspěvekod kubca.r » 08 kvě 2013 12:15

Díky všem za reakce, vždycky si rád počtu životní příběhy jiných lidí :) Vše už funguje jak má ...

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 08 kvě 2013 12:21

Tak dej lock. :flyer:

Zpět na “Sítě - hardware”