Dobrý deň chcem sa opýtať.
Prečo mi nechce vôbec načítať žiadne pripojenie na USB klávesnicu s Miškou používam PS2 pomôže mi niekto ??
Nefunguje USB klávesnice ani myš* Vyřešeno
Nefunguje USB klávesnice ani myš*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 15 srp 2013 15:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: USB pripojenie
Pravé preto muším mat klávesnicu a myš pripojenú na PS2 lebo mi nechce načítať USB pripojenie na klávesnicu a myš dokonca na žiadne pripojenie ani USB kľuč aká to je chýba.
Žiadne pripojenie USB mi nechce načítať.
Dám príklad: zapojím USB kľuč do počítača a mi nechce nájsť a tak to isto funguje aj s myšou aj klávesnicou že mi nechce isť skúšal som u všetko možne ale neide
Žiadne pripojenie USB mi nechce načítať.
Dám príklad: zapojím USB kľuč do počítača a mi nechce nájsť a tak to isto funguje aj s myšou aj klávesnicou že mi nechce isť skúšal som u všetko možne ale neide
tak ja sa do toho nerozumiem ale viem akú mam matičnú dosku
MSI n1996 a keby bol by si dobrý keby si mi zistil akú tam grafickú kartu môžem vložiť chcem si kúpiť grafickú kartu len ja sa do toho nijako nerozumiem a potrebujem viac pamäte
pred pol rokom som si kúpil novu rámku a tam nesedia hociktoré tam mam DDR2 2GB tak preto sa pýtam aby si mi pomohol akú tam mam dať grafiku zevraj sa to dá zistiť podľa matičnej doske
MSI n1996 a keby bol by si dobrý keby si mi zistil akú tam grafickú kartu môžem vložiť chcem si kúpiť grafickú kartu len ja sa do toho nijako nerozumiem a potrebujem viac pamäte
pred pol rokom som si kúpil novu rámku a tam nesedia hociktoré tam mam DDR2 2GB tak preto sa pýtam aby si mi pomohol akú tam mam dať grafiku zevraj sa to dá zistiť podľa matičnej doske
-
- Pohlaví:
Nemůžeš psát čitelně? Snad i na Slovensku máte velká písmena, čárky a tečky.
Ve Správci zařízení odeber všechna USB a restartuj PC. Ty nevíš jaký máš systém? XP, Vista, W7 apod.?
Ve Správci zařízení odeber všechna USB a restartuj PC. Ty nevíš jaký máš systém? XP, Vista, W7 apod.?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám ve zvyku moralizovat a kdákat, aby tazatelé psali srozumitelně, ale co je moc,...
Zkus to pokud možno spisovnou slovenštinou, nezapomínej, že je to pro nás starší poněkud odlišné "nářečí" a pro mladší ročníky skutečně cizí jazyk. Pokud píšeš, jak píšeš, nebude ti "u nás" rozumnět nikdo...
Zkus to pokud možno spisovnou slovenštinou, nezapomínej, že je to pro nás starší poněkud odlišné "nářečí" a pro mladší ročníky skutečně cizí jazyk. Pokud píšeš, jak píšeš, nebude ti "u nás" rozumnět nikdo...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nainstalovány všechny ovladače?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Prepáčte , Áno viem len som nevedel presne čo si myslel mam XP.
-
- Pohlaví:
Koukni do Správce zařízení zda u USB nejsou žluté otazníky. Pokud ano, napiš to sem. Pokud ne, pak u všech USB dej Odinstalovat a následně restartuj PC.
Podívej se, kde máš doma instalační CD k základní desce.
Podívej se, kde máš doma instalační CD k základní desce.
Radiče vôbec tam nemám ako na tom obrázku tie trojité šípky , a jeden otáznik mi svieti na žlto to presnejšie je SCSI and RAID controller
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1869
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17