Nefunkční internet po výpadku proudu (vyřešeno) Vyřešeno
Nefunkční internet po výpadku proudu (vyřešeno)
Dobrý večer, včera při vysávání (shodou okolností při vysávání v blízkosti zásuvky, ve které je zapojeno PC - notebook ASUS A6M) vysavač vyhodil hlavní jistič a od té doby se nelze připojit k internetu. Bezdrátový adaptér je normálně funkční (je přítomna ikona bezdr. připojení v liště, lze najít bezdrátové sítě v okolí a připojit se k nim), nicméně vypadá to, že nekomunikuje s naším routerem (D-link DIR 600) - jsou zobrazeny nalezené bezdrátové sítě v okolí, nicméně naše bezdr. síť v seznamu není. Pokusil jsem se o restart routeru, přesun k poslednímu "bodu obnovy" před závadou v PC... vše bez efektu, připojil jsem se k routeru pomocí netbooku (zde OS UBUNTU), bezdrátová síť je zde normálně "vidět" a PC se k ní připojí, projel jsem orientačně i nastavení routeru, je beze změny a bez nějakého viditelného problému, ve filtrovaných MAC adresách je správná MAC bezdrátového adaptéru notebooku... Chci se tedy zeptat zda má někdo z Vás podobnou zkušenost a jak jste situaci řešili?! Předem velmi děkuji za případné odpovědi a rady a přeji pěkný večer. TK
Naposledy upravil(a) tkj dne 17 led 2013 18:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční internet po výpadku proudu
K čemu je připojený ten router? internet ti napřímo jede?
Re: Nefunkční internet po výpadku proudu Vyřešeno
Zdravím, nedostal jsem se dříve, nicméně problém je zdá se vyřešen... Nastavil jsem v routeru Channel 1 (což jsem našel jako radu v několika fórech tady při podobných problémech). Nevím sice proč (protože v nastavení routeru jsem žádné změny nedělal a nikdy před tím problémy nebyly), ale jede to... Díky za zájem, pěkný den!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2973
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 08:53
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3248
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
- 10
- 28580
-
od mmmartin