Wifi omezene pripojeni
Wifi omezene pripojeni
Zdravim sem obcas na notebooku pripojeny na sousedovou wifi z domu nema na ni heslo.Ma tam 20 mb internet.Už parkrat co sem tam byl pripojenej po urcite dobe se mi u wifi ukazal ! ze je pripojeni omezeno skousel sem se vzdy po cca hodince skusit pripojit zpatky a nic furt tam byl dneska rano už to zas šlo.Je to mnestsky poskytovatel (Poda.cz) zadnej internet s FUP limitem nenabizi tak nevim cim by to mohlo byt.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Wifi omezene pripojeni
Ale fuj, to se dela?!
Treba mu jen zlobi router.
Treba mu jen zlobi router.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Jako pripojovat se na jeho wifi Co je na tom ?! je to odmcene je nevidim co je na tom spatneho.Ja bych si ji zamkl taže by mi tam nikdo nevlezl ze ji ma odemcenou on jeho problem moje Plus
asi si soused precetl ze mu k...s internet a zrusil ti ho 

-
- Pohlaví:
zdeno7311 píše:Jako pripojovat se na jeho wifi Co je na tom ?! je to odmcene je nevidim co je na tom spatneho.Ja bych si ji zamkl taže by mi tam nikdo nevlezl ze ji ma odemcenou on jeho problem moje Plus

A co dům, ten si soused zamyká?
to nevim ja nemam potrebu mu lezt do bytu.Wifi mu nekradu signal je totiž u mne v byte 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To, že něco přesahuje do tvého bytu neznamená, že je úplně v pořádku využívat. Kdyby o tom soused veděl, a třeba jsi mu přispíval, nic proti. Takto on používá nějakou službu, platí za ni a ty na něm parazituješ. A ještě nadáváš, že ti to nefunguje na 100%... Vzhledem k tomu, že nemáš přístup k routeru, těžko něco budem zkoušet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dik za rady sice se tu spiše řeši moje pripojeni na jeho wifi než to na co sem se ptal ale dobry.Stačilo jen vypnout a zapnout router a o tom že se na to pripojuju vi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3005
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 8
- 3276
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4780
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3647
-
od Fargotroniac