Síťový adaptér
Síťový adaptér
Mám problém. Přeinstaloval jsme si notebook, dal jsem si tam windows 7 a všechno ostatní zformátoval. Počítač jako nový, všechno v pořádku. Ale, připojím kabel od internetu, tak se nemůžu připojit. Píše mi to, že chybí síťový adaptér.. Ani nemůžu vyhledat wifi sítě, prostě jako by v tom počítači nebyl zavedený internet. Můžete mi prosím poradit nějaký program, který mi tam chybí? Když jsem si ty samé windousy nainstaloval na stolní počítač, tak jsme připojil kabl od internetu a hned mě to připojilo, ale tady zapojím kábl a nic, ani nic nenaskočí, že jsem do toho noťasu zapojil.. Píše jen, že tam není nainstalovaný síťový adapter. Děkuji za odpověď.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Síťový adaptér
Vítej na PC-help!
Pravděpodobně nemáš vůbec nainstalovaný ovladač síťové karty. Ten najdeš na netu na stránkách výrobce ntb podle typu ntb a instalovaného OS. Ovladač musíš stáhnout na jiném PC - notebookem se zatím nepřipojíš - a nejlépe pomocí flešky přeneseš do ntb a tam nainstaluješ. Pak by ses měl již k netu připojit.
Pravděpodobně nemáš vůbec nainstalovaný ovladač síťové karty. Ten najdeš na netu na stránkách výrobce ntb podle typu ntb a instalovaného OS. Ovladač musíš stáhnout na jiném PC - notebookem se zatím nepřipojíš - a nejlépe pomocí flešky přeneseš do ntb a tam nainstaluješ. Pak by ses měl již k netu připojit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Chipset NVIDIA Chipset Driver (MCP67)
AMT ENE Intel iAMT Driver (MEI)
Bluetooth Broadcom Bluetooth Driver
CardReader Ricoh Card Reader Driver (R5C833
Modem Conexant Modem Driver 7.66.0.50
TouchPad ALPS Touchpad Driver 7.0.1101.17
TouchPad Synaptics Touchpad Driver 10.0.15
TV Tuner AverMedia TV Tuner Driver (A310)
TV Tuner AverMedia TV Tuner Driver (A309)
VGA NVIDIA VGA Driver For MCP67
VGA NVIDIA VGA Driver For NB8X9X
Omlouvám se, že ještě otravuju, ale můžu se zeptat co z tohoto mám vybrat? co bude ovladač síťove karty ? tadyk totok Chipset NVIDIA Chipset Driver (MCP67) ?
AMT ENE Intel iAMT Driver (MEI)
Bluetooth Broadcom Bluetooth Driver
CardReader Ricoh Card Reader Driver (R5C833
Modem Conexant Modem Driver 7.66.0.50
TouchPad ALPS Touchpad Driver 7.0.1101.17
TouchPad Synaptics Touchpad Driver 10.0.15
TV Tuner AverMedia TV Tuner Driver (A310)
TV Tuner AverMedia TV Tuner Driver (A309)
VGA NVIDIA VGA Driver For MCP67
VGA NVIDIA VGA Driver For NB8X9X
Omlouvám se, že ještě otravuju, ale můžu se zeptat co z tohoto mám vybrat? co bude ovladač síťove karty ? tadyk totok Chipset NVIDIA Chipset Driver (MCP67) ?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Honzo, prosím Tě, čti, co Ti píšu:
To, cos sem napsal je mi v podstatě k ničemu, když už, tak napiš přesný typ ntb a celý název OS.
Jinak Síťový adaptér najdeš ve Správci zažízení a bude u něj pravděpodobně žlutý otazník nebo vykřičník.
Ten najdeš na netu na stránkách výrobce ntb podle typu ntb a instalovaného OS
To, cos sem napsal je mi v podstatě k ničemu, když už, tak napiš přesný typ ntb a celý název OS.
Jinak Síťový adaptér najdeš ve Správci zažízení a bude u něj pravděpodobně žlutý otazník nebo vykřičník.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers Tady jsem zadal přesný typ. Notebook Aspire 5520G a OS Windows® 7 64-bit a našlo mi to to co jsem ti tu napsal. A teď nevím co mám z toho stahnout a nainstalovat. Asi stáhnu všechno a zkusím jeden po druhým ..
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni a instaluj Modem, ostatním si teď maximálnš rozhodíš ntb!
Ok, Děkuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6666
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 09:58
-
-
- 3
- 2295
-
od p3v4x