WIFI

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

WIFI

Příspěvekod stuartik » 08 srp 2019 11:33

Čavas, chci se zeptat od včerejška mi nejede wifi, dokážete mi říct problém nebo mají prostě výpadek, ta wifi dokonce nenaběhne ,včera akorát jednou naběhla na 2 minuzty a pak zas spadla
MODRA bedna je router
BÍLÁ je internet

Dodatečně přidáno po 1 hodině 11 minutách 56 vteřinách:
Prosím o pomoc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9526
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod zeus » 08 srp 2019 13:21

Vzhledem k tomu, ze nesviti WLAN na modrem routeru, pak neni prekvapenim, ze wifi nejde.
Jestli maji vypadek ti sdeli ONI, ja uz jsem denni davku vesteb vycerpal ;)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod stuartik » 08 srp 2019 13:24

No neoznámili mi nic, a já mám neomezenou WIFI ,nemohl odejít router ?

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9526
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod zeus » 08 srp 2019 13:28

Klidne mohl, ale spis je na nem ta wifi jen vypnuta. Jestli je to jejich router, pak at se pripoji a zapnou ti ji.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod stuartik » 08 srp 2019 13:29

tak to nevím, je to můj router

Uživatelský avatar
Grander
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1074
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod Grander » 08 srp 2019 13:29

Přihlaš se (pochopitelně z toho počítače, co je připojen kabelem) přes webový prohlížeč do nastavení routeru, a zkus zapnout tu wifi tam.

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod stuartik » 08 srp 2019 13:40

Hmm, to udělám jak :D

Uživatelský avatar
Grander
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1074
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod Grander » 08 srp 2019 13:45

Zadáš do webového prohlížeče adresu http://192.168.1.1
Jinak, manuál k routeru je zde: http://downloads.linksys.com/downloads/ ... _C-Web.pdf

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod stuartik » 08 srp 2019 13:47

ta adresa se mi nenačíta

Uživatelský avatar
Grander
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1074
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod Grander » 08 srp 2019 13:54

Jaká adresa?! Routeru, nebo toho návodu?
A děláš to z toho kompu, co je připojen kabelem?
Tak možná má router jinou adresu. Jak zjistit adresu routeru: http://www.mojeip.cz/blog/jak-zjistit-i ... u-routeru/


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ideální WiFi kanál (IinSSIDer + Wifi-Analyzer)
    od quinter » 19 úno 2019 09:36 » v Administrace sítě
    9
    1848
    od ITCrowd
    21 úno 2019 22:24
  • Vypadok wifi
    od Hujhe » 23 čer 2019 09:40 » v Sítě - hardware
    1
    380
    od dvorakj
    23 čer 2019 09:46
  • WiFi síť
    od pukasinek » 11 čer 2019 17:54 » v Vše ostatní (inet)
    0
    1326
    od pukasinek
    11 čer 2019 17:54
  • Wifi kamera
    od 666666666 » 11 čer 2019 16:36 » v Sítě - hardware
    2
    656
    od Mause
    12 čer 2019 12:34
  • Mac se nepřipojí k Wifi
    od Andycz » 27 zář 2019 12:09 » v Sítě - hardware
    4
    854
    od Andycz
    28 zář 2019 19:11

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti