Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod Ondras66 » 21 srp 2019 23:11

Zdravím pře pár minuty mi avast ukázal, že jsem se připojil k Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, nikdy předtím jsem nic takovýho neměl. Nepřipojuje se ke mně někdo další? U popisu je jméno úplně jinýho poskytovatele.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17156
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod ITCrowd » 21 srp 2019 23:37

Neproběhla nějaká aktualizace? Nezměnil se název síťového připojení?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod Ondras66 » 22 srp 2019 13:27

Mám nový počítač, mohlo by to být tímto?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17156
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod ITCrowd » 22 srp 2019 14:46

A poprvé jsi ho připojil k síti? Pak ano, to je normální.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod Ondras66 » 24 srp 2019 20:38

Bylo to druhy den. A ted se mi to ukazalo znovu. A je tam nejaky pocitac s nazvem DESKTOP-2HOMMKO. Já mám jiný název počítače.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39602
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Právě jste se připojil k síti Intel (R) I211 Gigabit netwok connection, cizí host?

Příspěvekod petr22 » 24 srp 2019 21:06

Kde "tam" ?

Zobrazi to upozorneni pokazde, kdyz deketuje rozdilny IP rozsah site, ktery povazuje
za novou sit. Takze se muselo zmenit to, kam ti vede sitovy kabel.

Jestli se ti nekdo pripojil do site, tak musi byt ve tvem byte na tvem sitovem rozvodu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • low end Gigabit switch
    od M4rbl » 03 pro 2018 16:54 » v Sítě - hardware
    1
    455
    od ITCrowd
    03 pro 2018 17:53
  • Samovolné spuštění tiskárny cizí osobou bez mého vědomí.
    od Barbados_1 » 02 zář 2019 15:00 » v Vše ostatní (bezp)
    4
    575
    od Grander
    03 zář 2019 11:09
  • Network connection lost
    od boogly » 02 bře 2019 10:21 » v Sítě - hardware
    3
    653
    od mmmartin
    02 bře 2019 13:27
  • WI-FI connection
    od Meagan92 » 31 črc 2019 06:54 » v Problémy s hardwarem
    0
    242
    od Meagan92
    31 črc 2019 06:54
  • FORTNITE - NETWORK CONNECTION LOST- PROSÍM O RADU
    od dejv_pc » 01 bře 2019 20:58 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    798
    od dejv_pc
    01 bře 2019 21:29

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 20 hostů