Novy router

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fantousek
Level 2
Level 2
Příspěvky: 225
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Novy router

Příspěvekod Fantousek » 15 úno 2020 20:36

Zdravím , chtěl bych si koupit novy router ke kterému budu mít připojen herní PC a potřebuji aby wifi dosáhla alespoň 10m přes dvě zdi. Napadl mě pouze tak tento https://www.alza.cz/xiaomi-router-4a-gigabit-d5646307.htm
Cena by měla byt okolo jednoho tísice max strop tak 1500 jelikož nemam stály přijem...
K routeru bude připojen jeden herní pc a přibližně 5 dalšich zařízení přes wifi.
Diky za odpovědi
Naposledy upravil(a) Fantousek dne 16 úno 2020 18:21, celkem upraveno 1 x.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41736
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod petr22 » 15 úno 2020 20:49

A dosahnou tech 10 metru pres dve steny vsechna zarizeni co chces na wifi pripojit ?

Protoze jestli ne, tak ti nepomuze ani router s dosahem 100 metru, zarizeni na sebe musi
videt navzajem. V naproste vetsine pripadu je limit na strane pidivysilace v telefonu.

Co mas za router ted ?

Fantousek
Level 2
Level 2
Příspěvky: 225
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod Fantousek » 15 úno 2020 20:53

nyní mam starou kraksnu: tp link tl-WR741ND
Ne router by měli rodiče v obyvaku, takže mně by stačil jeden telefon a ten PC ale ten bude přes kabel.

Dodatečně přidáno po 42 vteřinách:
Nyní mam u sebe v pokoji což jsou ty dvě stěny plny signal(čárky) ale vubec nic mi nenajede na telefonu

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41736
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod petr22 » 15 úno 2020 20:57

Vyzkousej vice telefonu.

Jestli to dela jen jeden telefon, tak je problem v nem a lepsi router nepomuze.

Fantousek
Level 2
Level 2
Příspěvky: 225
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod Fantousek » 15 úno 2020 20:59

hele na ten telefon kašlu to at klidně nemam připojení, jen jsem uz v jedné diskuzi rešil jeden problém ktery dle dalších lidí by měl vyřešit lepší router.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 4 vteřinách:
takže tu wifi k telefonu ktery použivam za dvěma stěnami je méně podstatny

Dodatečně přidáno po 2 minutách 54 vteřinách:
spíše mi jde o ten gigabitavy port pro lan kabel bez ktereho , je ´´pry´´ omezení používani ( využiváni internetu na. (herním) PC

Fantousek
Level 2
Level 2
Příspěvky: 225
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod Fantousek » 16 úno 2020 14:03

a nebo ještě koukám na tento : https://www.alza.cz/asus-rt-ac52u-b1-d4745023.htm

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18404
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Novy router

Příspěvekod ITCrowd » 16 úno 2020 16:51

Viz. můj podpis - vybíráme router.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nový router
    od dajk » 27 črc 2019 22:45 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    407
    od ITCrowd
    28 črc 2019 21:34
  • Nový router k UPC
    od CantorCZ » 27 led 2020 17:12 » v Sítě - hardware
    14
    882
    od petr22
    28 led 2020 15:02
  • Nový router, který?
    od Jirin » 23 kvě 2019 17:01 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    413
    od Jirin
    24 kvě 2019 10:06
  • Novy router, nefunguje?
    od Fantousek » 16 úno 2020 18:27 » v Sítě - hardware
    33
    1479
    od Fantousek
    17 úno 2020 17:13
  • Nový router - nejde Internet
    od th3nazgul » 26 pro 2019 18:27 » v Problémy s hardwarem
    3
    300
    od d1amond
    26 pro 2019 20:55

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host