Ahoj, dnes mi odešel modem comtrend vr-3031eu. Mohl bych poprosit o tip na náhradu? Nejlépe okolo 1000,-
Děkuji
Nový modem Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nový modem
pečlivě si prostuduj v mém podpisu článek vybíráme router. Pokud si ani poté nebudeš vědět rady, odpověz na otázky.
Nenapsal jsi totiž, zda jsi používal ten comtrend jako modem v režimu bridge, nebo zároveň i jako router. Cenu budeš muset zvednou na dvojnásobek. Jinak na bazaru se stejné modemroutery dají sehnat kolem cca 600,-.
Nenapsal jsi totiž, zda jsi používal ten comtrend jako modem v režimu bridge, nebo zároveň i jako router. Cenu budeš muset zvednou na dvojnásobek. Jinak na bazaru se stejné modemroutery dají sehnat kolem cca 600,-.
Re: Nový modem
Tak rozpočet tedy dva, pokud by mohlo být i něco trochu future-proof, tak tři tisice.
1. Připojení by mělo být přes pevnou linku.
Používal jsem ho jako modem i router. (Do modemu byl zapojený i další síťový kabel, přes který funguje set-top box od Vodafone)
2. Připojen je set-top box kabelem, PC kabelem, telefony po Wi-Fi a chytré osvětlení.
3. Gigabitová síť nejspíš není potřeba.
4. 5G Wi-Fi by byla fajn, ale nevím, jak se to vejde do těch 3000,- .. určitě to není podmínkou.
5. Další funkce .. nejsem si vědom, že jsou třeba.
6. Taky není potřeba.
7. 50Mbps
1. Připojení by mělo být přes pevnou linku.
Používal jsem ho jako modem i router. (Do modemu byl zapojený i další síťový kabel, přes který funguje set-top box od Vodafone)
2. Připojen je set-top box kabelem, PC kabelem, telefony po Wi-Fi a chytré osvětlení.
3. Gigabitová síť nejspíš není potřeba.
4. 5G Wi-Fi by byla fajn, ale nevím, jak se to vejde do těch 3000,- .. určitě to není podmínkou.
5. Další funkce .. nejsem si vědom, že jsou třeba.
6. Taky není potřeba.
7. 50Mbps
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4436
-
od HarryS21