Můj tablet (TAB3 7 essential) má Problém s ověřením. Vše je nastaveno tak, jako u ostatních mých zařízení, která s wi-fi fungují dobře.
základní údaje:
Lenovo TB3-710F
verze systému 5.O.1.
Modem ZYXEL
Potíž nastala po výměně modemu.
Problém s ověřením
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Problém s ověřením
Nepíšeš přesný typ toho zyxelu, takže obecně - jdi do nastavení modemu, WLAn (WiFi) a zkontroluj WiFi. Mělo by být nastaveno pouze kódování WPA2/PSK, šifra AES. A dostatečně dlouhý klíč (heslo).
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 2
- Pohlaví:
Typ ZYXEL VMG3312-T20A
Mám krátké heslo. Vadí to?
Šifru žádnou nemám a an nevím kde ji hledat. ?
Kódování WPA2/PSK !àm nastaveno.
Mám krátké heslo. Vadí to?
Šifru žádnou nemám a an nevím kde ji hledat. ?
Kódování WPA2/PSK !àm nastaveno.
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
"A dostatečně dlouhý klíč (heslo)." "Mám krátké heslo. Vadí to?" Myslím, že jsem to napsal jasně. Ano, vadí. Resp. v některých případech, což může být ten tvůj to může být příčina popsaného chování.
Hledej něco takového:
Hledej něco takového:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 1595
-
od Strakery
18 říj 2022 20:35
-