Nemohu se dostat do antény

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 16:45

Zdravíčko, již nějakou dobu mám doma anténu od huaweie přesněji B2368-A01, je to LTE anténa, dřív mi fungovala bez problémů, ale nejspíše došlo k nějakému resetu antény a já se bohužel do ní nemohu dostat, vím že jsem dříve našel nějaké heslo a jméno od ní, ale absolutně už nevím kde jsem to heslo našel a už vůbec ne jaké to bylo, tuto anténu jsem kupoval od nějakého borce na facebook marketplace, ale ani on sám neví, protože mu to prý nastavovalo O2, anténu každopádně má koupenou svojí a neměla by být od O2, psal jsem i přímo huawei, ale ty mně odkazují na operátora u kterého to bylo koupené i přes to, že jsem jim řekl že netuším odkud ta anténa je, zkoušel jsem už různá hesla od těch, které jsou na internetu různé a i základní admin,admin ale ani to není správné. Anténu si připojuji do pc napřímo, nepoužívám k tomu žádný router. Ze zadu na štítku má akorát výrobní čislo, žádné heslo ani jméno tam není, budu rád jestli někdo s touto anténou nemá zkušenosti, kdo by mi případně pomohl, díky.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51138
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod petr22 » 23 srp 2022 16:48

Jmeno: user a heslo: HUAWEI@WTTX to tedy nevezme?

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 16:56

petr22 píše:Jmeno: user a heslo: HUAWEI@WTTX to tedy nevezme?


Bohužel ani toto to nevezme.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51138
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod petr22 » 23 srp 2022 16:59

Kdyz ses tam tenkrat dostal, nenastavoval sis vlastni heslo?

Reset do vychozi nastaveni udela co?

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 17:00

Myslím že ano, ale anténu jsem resetoval, takže by tam mělo být zase to základní heslo.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51138
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod petr22 » 23 srp 2022 17:02

Podle vyrobce tam ma byt web adresa, jmeno i heslo, ale to heslo je na kazdem stitku vyfocenem
na netu jine.

Tak uz asi vim proc, to co ma na webu O2 a Vodafona je k jinemu zarizeni, ktere ma stejny
zacatek produktove rady ale lisi se cislo za pomlckou. Ten valec co mas ty zadny login na stitku nema.

Ve vsech navodech k te spravne verzi je ten login co jsem psal ve druhem prispevku.

Urcite bylo spravne vyresetovane nastaveni? Nikde jine heslo nepisou.

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 18:00

petr22 píše:Podle vyrobce tam ma byt web adresa, jmeno i heslo, ale to heslo je na kazdem stitku vyfocenem
na netu jine.

Tak uz asi vim proc, to co ma na webu O2 a Vodafona je k jinemu zarizeni, ktere ma stejny
zacatek produktove rady ale lisi se cislo za pomlckou. Ten valec co mas ty zadny login na stitku nema.

Ve vsech navodech k te spravne verzi je ten login co jsem psal ve druhem prispevku.

Urcite bylo spravne vyresetovane nastaveni? Nikde jine heslo nepisou.


Ano, zkoušel jsem pro jistotu i svá hesla, nic tam prostě nejde, reset v tom případě proběhl v pořádku, když jsem to resetoval tak dioda začala blikat zeleně a od té doby zase svítí červená, kdybych si alespoň pamatoval kde jsem to heslo našel.. Ale bohužel vůbec nevím.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22783
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod ITCrowd » 23 srp 2022 18:22

"Chcete-li zařízení restartovat, jednoduše stiskněte a podržte tlačítko RESET 3–10 vteřin.
Pokud chcete obnovit výchozí nastavení zařízení z výroby, ujistěte se, že LED indikátor
POWER svítí (nebliká), a poté stiskněte a podržte tlačítko RESET déle než 10 vteřin.
Jestliže zapomenete heslo k webovému ovládacímu rozhraní, můžete pomocí tlačítka RESET
na zadní straně modemu obnovit nastavení z výchozího konfiguračního souboru. "
Heslo maže až výrobní nastavení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 18:30

ITCrowd píše:"Chcete-li zařízení restartovat, jednoduše stiskněte a podržte tlačítko RESET 3–10 vteřin.
Pokud chcete obnovit výchozí nastavení zařízení z výroby, ujistěte se, že LED indikátor
POWER svítí (nebliká), a poté stiskněte a podržte tlačítko RESET déle než 10 vteřin.
Jestliže zapomenete heslo k webovému ovládacímu rozhraní, můžete pomocí tlačítka RESET
na zadní straně modemu obnovit nastavení z výchozího konfiguračního souboru. "
Heslo maže až výrobní nastavení.


To je pravděpodobně úplně na něco jiného, po resetu 2x blikne zelená dioda a potom svítí červeně, stejně ani tlačítko power nic nedělá, to jen vypíná a zapíná zařízení.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 30 vteřinách:
Každopádně vy mi tu dáváte nějaký modem, já řeším pouze anténu jako takovou, modem k tomu žádný nemám.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51138
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod petr22 » 23 srp 2022 18:58

Ta "antena" je ve skutecnosti modem a router soucasne.

Samotna antena je kus dratu, bez modemove casti by to nemohlo fungovat.

To tlacitko reset mas DRZET dele nez 10 vterin - to udela co? Podle toho jak to popisujes nedoslo
k resetu do tovarniho nastaveni, protoze by tam muselo byt to heslo co jsem psal.

Prihlasovaci udaje jsou z navodu k tomu zarizeni:

hujawej.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod Hooper » 23 srp 2022 19:28

Už je to v pořádku do antény jsem se dostal, díky bohu bylo v notebooku uloženo heslo, každopádně teď je tu další problém.. Anténa nechytá absolutně simky od O2, dříve chytala normálně a fungovalo to v ní, ale nyní to ukazuje, abych vložil sim kartu i přes to, že tam je.. Sim karta normálně v telefonu funguje ale zde ne. V anténě funguje všechno kromě O2 (Testován Vodafone,T-Mobile - oboje funkční) Anténa je konfigurována na internet od O2 v defaultu APN je též na internet nakonfigurováno, ale prostě to z nějakého důvodu nejde na O2 a na vše ostatní jo, nějaké řešení?

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 10661
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Nemohu se dostat do antény

Příspěvekod zeus » 23 srp 2022 20:31

Cinkni si na O2.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak naladit všechny TV kanály ze společné antény?
    od jury89 » 11 led 2023 19:19 » v Vše ostatní (hw)
    6
    412
    od meda2016
    12 led 2023 18:00
  • Nemohu vyřešit problém s rozsvícením klávesnice!
    od Roberteverhart » 10 pro 2022 12:05 » v Problémy s hardwarem
    5
    443
    od Martab
    12 pro 2022 09:58
  • Dal jsem PC do clean bootu a nemohu zadat pin
    od Bart_zila » 15 pro 2022 18:48 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    580
    od Bart_zila
    16 pro 2022 17:42
  • Nemohu se přihlásit do google účtu (poškozený mob. telefon)
    od FIDLIK » 05 říj 2022 14:05 » v Vše ostatní (sw)
    16
    2551
    od šulda
    07 říj 2022 19:10
  • Jak dostat lokální síť na internet?
    od Baader » 20 črc 2022 12:46 » v Sítě - hardware
    0
    760
    od Baader
    20 črc 2022 12:46

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host