https://i.postimg.cc/vT3kF6vy/Sn-mek-ob ... 122759.png
Jestli toto není to ono tak končím a moc Ti děkuji.Jen mala informace bude mě letos 87 let tak at se také dožiješ tohoto věku.Díky děda
Wifi router Archer C6
-
- Pohlaví:
Re: Wifi router Archer C6
Je to ono a vypadá to divně
Port 53 je DNS, port 22 je SSH.
No, můžeme zkusit dvě věci..
Zadej do adresního řádku 192.168.0.1:22 a uvidíme.
Jinak nezbývá, než tovární restart.

No, můžeme zkusit dvě věci..
Zadej do adresního řádku 192.168.0.1:22 a uvidíme.
Jinak nezbývá, než tovární restart.
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Tak ještě poslední pokus - stáhni odtud putty: https://www.chiark.greenend.org.uk/~sgt ... atest.html
Abychom nemuseli nic instalovat, nestahuj msi soubory, ale přejdi dolů do "Alternative binary files", kde stáhni "32-bit x86: putty.exe". Soubor spusť.
Zobrazí se úvodní okno: Vyplníš IP adresu (červený rámeček), pohlídej, ať je zatrženo SSH a klikni na Open. V případě, že je vše OK, zobrazí se přihlašovací dialog: Pokud jsi nic neměnil, tak jako user zadej admin (a enter), jako password (heslo) zadej admin (a enter). Pozor - když budeš psát to heslo, nebude se zobrazovat - to je vlastnost. A jestliže se zobrazí korektní přihlášení, tak zadej příkaz reboot.
A pak se zkus znovu přihlásit přes prohlížeč na 192.168.0.1.
Pokud se ani tohle nepovede, nezbývá, než factory default (restart do továrního nastavení).
Abychom nemuseli nic instalovat, nestahuj msi soubory, ale přejdi dolů do "Alternative binary files", kde stáhni "32-bit x86: putty.exe". Soubor spusť.
Zobrazí se úvodní okno: Vyplníš IP adresu (červený rámeček), pohlídej, ať je zatrženo SSH a klikni na Open. V případě, že je vše OK, zobrazí se přihlašovací dialog: Pokud jsi nic neměnil, tak jako user zadej admin (a enter), jako password (heslo) zadej admin (a enter). Pozor - když budeš psát to heslo, nebude se zobrazovat - to je vlastnost. A jestliže se zobrazí korektní přihlášení, tak zadej příkaz reboot.
A pak se zkus znovu přihlásit přes prohlížeč na 192.168.0.1.
Pokud se ani tohle nepovede, nezbývá, než factory default (restart do továrního nastavení).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- nováček
- Pohlaví:
https://i.postimg.cc/YSNtCWJF/Sn-mek-ob ... 134155.png
Dodatečně přidáno po 1 minutě 41 vteřinách:
A nemůže za to předešlý router _
Dodatečně přidáno po 12 minutách 42 vteřinách:
Proč vlastně se chci dostat do nastavení.Tento router musím každych 14 dní vypnout a zase zapnout protože se zablokuje WIFIna (PC jedou jsou kabelem připojeny) ale nejdou jenom mobily.A tak jsem chtěl nastavit v nastavení aby se to pravidelně v noci vyplo a zaplo každých 14 dní.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 41 vteřinách:
A nemůže za to předešlý router _
Dodatečně přidáno po 12 minutách 42 vteřinách:
Proč vlastně se chci dostat do nastavení.Tento router musím každych 14 dní vypnout a zase zapnout protože se zablokuje WIFIna (PC jedou jsou kabelem připojeny) ale nejdou jenom mobily.A tak jsem chtěl nastavit v nastavení aby se to pravidelně v noci vyplo a zaplo každých 14 dní.
-
- Pohlaví:
nemusíš zbytečně opakovat, co jsi psal v prvním příspěvku. Já si to pamatuji 
Takže nezbývá, než restart do továrního nastavení.
Podrž tlačítko RESET na dobu delší než 10 sekunk. LED dioda SYS by se měla rychleji rozblikat. A pak se zkus přihlásit.
Existuje reálná možnost, že po tomto kroku nebudeš mít internet. Takže ho budeš muset nastavit znovu.

Takže nezbývá, než restart do továrního nastavení.
Podrž tlačítko RESET na dobu delší než 10 sekunk. LED dioda SYS by se měla rychleji rozblikat. A pak se zkus přihlásit.
Existuje reálná možnost, že po tomto kroku nebudeš mít internet. Takže ho budeš muset nastavit znovu.
-
- nováček
- Pohlaví:
Proč reálná možnost že nebude internet.Když jsem jej koupil tak v továrním nastavení a já jej jen zapojil a on jede.O nastavení tady vůbec nejde to svedu ale co když se nedostanu zase do nastavení ?Co potom vyhodit ?
-
- Pohlaví:
Někteří poskytovatelé mají připojení vázáno na statickou IP adresu, MAC adresu, přihlášení apod. Pokud tvůj poskytovatel ne, pak internet po továním nastavení fungovat bude.
-
- nováček
- Pohlaví:
Můj poskytovatel je ADV net Liberec,jak to poznám ?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Jestli jsi po vybaleni ten router VUBEC nenastavoval, tak je to uplne fuk.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
Co je úplně fuk ?Ted jsem přines od vnuka ten původní wifi router a zkusit ten ale nemohu najít adapter.Vnuk ho neměl nikdy zapojenej.
-
- Pohlaví:
Myšleno tak, že pokud jsi ten tplink jen vybalil a připojil a fungoval, tak můžeš udělat ten tovární restart.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1755
-
od pcmaker
06 říj 2024 09:20
-