Wifi router Archer C6
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Wifi router Archer C6
Tak reset proveden,po zapnutí jsem hned v nastavení,zadam admin a znova admin,dostanu se na další stránku kde mám zadat zase heslo ale nevím jaké.?A pak podle návodu někde dál mám zadat :dynamic IP nebo pppoE.Zatržítko je na dynamic IP
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Tak to nemas heslo zadat, ale zmenit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
Který heslo to admin ?A musím jej změnit ?A co ten typ připojení
ynamic IP nebo pppoE.Ted jedu na ten starej TP-Link,který jsem jen zapojil a jede.

-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Zrejme nastavuješ cez Quick setup.Klikni si na Advanced a tam cez Operation Mode si vyber ponuku Router Mode.Cez ponuku Wireless si nastav wifi.
-
- nováček
- Pohlaví:
Zadat hesla mě tam vlítne hned jak zapnu Firefoxa tak zadam 2x admin,potvrdim a mam tam možnost změny hesla ale kterého ,?
-
- Pohlaví:
To je heslo pro přihlášení do nastavení (administrace) routeru.
Další heslo potom budeš nastavovat na WiFi. To slouží pro přihlášení k WiFi síti.
Další heslo potom budeš nastavovat na WiFi. To slouží pro přihlášení k WiFi síti.
-
- nováček
- Pohlaví:
Tak jsem se konečně odhodlal na reset,zadal patřičné údaje a jsem na internetu.Ale stejně se nedostanu do nastavení routeru.Tak s tím nebudu Vás otravovat a nechám to tak.Moc Vám děkuji a končím.Děda
-
- Pohlaví:
Jaké údaje a kam? naposledy jsi psal, že jsi nikam nic nemusel zadávat. A pokud jsi někam zadával údaje, pak zřejmě do routeru.nulka píše:zadal patřičné údaje a jsem na internetu.
-
- nováček
- Pohlaví:
Je zajimavé když tam připojím(bez nějakového nastavování) původní router TP-Link TL-WR841N tak do nastavení se dostanu bez problému.Bydlím v paneláku a připojuji se na statickou IP
Zadávat údaje nikam nemusím když tam dám původní wifi router.Když ale tam dám Archera tak musím nastavit statickou IP jasné ?
Zadávat údaje nikam nemusím když tam dám původní wifi router.Když ale tam dám Archera tak musím nastavit statickou IP jasné ?
-
- Pohlaví:
Pořád nevím kam. jestli ji nastavuješ v archeru, pak se do nastavení dostaneš, jinak bys ji nenastavil.
jestli ji nastavuješ na kartě PC, pak se jeví nejpravděpodobněji, že archer nepracuje v režimu router, a tudíž žádný reset do továrního nastavení neproběhl.
Na tom, že původní tplink funguje není nic zajímavého, dokud někdo nezmění nastavení, tak to tak bude.
jestli ji nastavuješ na kartě PC, pak se jeví nejpravděpodobněji, že archer nepracuje v režimu router, a tudíž žádný reset do továrního nastavení neproběhl.
Na tom, že původní tplink funguje není nic zajímavého, dokud někdo nezmění nastavení, tak to tak bude.
-
- nováček
- Pohlaví:
Tak ještě jednou.Provedl jsem RESET na Archeru,pak jsem zapnul PCa dal Firefox tak jsem byl hned v nastavení routru,dal 2x admin,nastavil statickou IP,reboot a používám Archera.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Ak budeš mať zapojený ten TP-Link TL-WR841N,tak sa pozri do položky Network-WAN,čo je nastavené pri WAN Connection Type.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1755
-
od pcmaker
06 říj 2024 09:20
-