Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan
-
- Pohlaví:
Re: Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5G Wi-Fi
Ano, to jsem psal už ve svém příspěvku v 11:03, že pravděpodobně nemá vypnutou wifi na TV.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Když se na TV připojím přes kabel, tak je připojena jen přes kabel a ne přes WiFi.
U aktuálního připojení je zaškrtnuto jen připojení přes kabel, Wi-Fi ne.
Tak jak může být TV současně připojena přes WiFi i kabel nechápu, kde na to chodíte?
U aktuálního připojení je zaškrtnuto jen připojení přes kabel, Wi-Fi ne.
Tak jak může být TV současně připojena přes WiFi i kabel nechápu, kde na to chodíte?
► Zobrazit spoiler
-
- Level 4
- Pohlaví:
Nikdo nikam na nic nechodí a nikdo nepsal že je to současně připojeno na obojí Neznáme tu tvou (ani ostatní požadované info) TV a až teď píšeš jak to máš nastaveno. Hledáš pomoc, ale neposkytuješ základní info. Pro příklad, nedávno sem byl u známého řešit "problém". Vyměnil router a "technik" co mu ho "zapojoval" mu sice správně doporučil připojit TV přes kabel, což taky hned udělali, ale bylo jim divný že mu nejde net do TV. "Technik" naznal, že prý to u některých TV může trvat déle, pitomost Bohužel ten známý chytl jeho "moudrost" a na mé rady nechtěl dát. Až si jeho žena dupla aby mě k tomu pustil. Měl samozřejmě nastaveno WiFi, na kterou to s novým routerem nemohlo jít. Přepnul sem a byl klid i s omluvou. Pokud neposkytneš požadované info, je to jako přijít k doktorovi a spustit - dobrý den, jsem nemocný a k tomu nic víc.
Člověk se pořád učí.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Jak jsem psal, poskytnu rád veškeré info. Ale nejsem dnes a zítra doma, takže až ve středu a čtvrtek to mohu důkladně s vámi řešit.
TV mám: 70" LG 70UM7450PLA
Router je - značka: Zyxel O2 GateWay
TV mám: 70" LG 70UM7450PLA
Router je - značka: Zyxel O2 GateWay
► Zobrazit spoiler
-
- Pohlaví:
Přesně tak, nikdo nikam nechodí.
Ta tvá TV má 100Mbit LAN port. Tudíž není možné, aby naměřená rychlost byla vyšší, než 100Mbps. Na tom obrázku je 124Mbps. A proto tu něco nehraje. Kdo umí, toho to zarazí hned.
Chci přesný typ a výrobce routeru. Zyxel O2 Gateway je fakt k ničemu. To je jako bys řešil konkrétní chybu na autě.
Např.: "Nefunguje mi ukazatel rezervy na palivoměru". "Přesný typ auta a výrobce". "Škoda".
Ta tvá TV má 100Mbit LAN port. Tudíž není možné, aby naměřená rychlost byla vyšší, než 100Mbps. Na tom obrázku je 124Mbps. A proto tu něco nehraje. Kdo umí, toho to zarazí hned.
Chci přesný typ a výrobce routeru. Zyxel O2 Gateway je fakt k ničemu. To je jako bys řešil konkrétní chybu na autě.
Např.: "Nefunguje mi ukazatel rezervy na palivoměru". "Přesný typ auta a výrobce". "Škoda".
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ono se to tak vazne jmenuje, mame to taky: https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... o2-gateway
Zadny jiny nazev na tom nevidim.
Zadny jiny nazev na tom nevidim.
-
- Pohlaví:
Minimálně tam musí být štítek výrobce:
A k dalšímu - ping 14ms neodpovídá optice. WiFi ano.
Buď tak laskav a nepleť se do témat, kterým nerozumíš. Běž si spustit fotošop, uděláš líp.
A k dalšímu - ping 14ms neodpovídá optice. WiFi ano.
Buď tak laskav a nepleť se do témat, kterým nerozumíš. Běž si spustit fotošop, uděláš líp.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Štítek ti vyfotím, jsem zvědavý, kde mi na něm najdeš přesný název routeru.
Když ti dva lidi co ho mají tvrdí, že tam jiný název označení není, tak tomu chlape sakra věř.
Když ti dva lidi co ho mají tvrdí, že tam jiný název označení není, tak tomu chlape sakra věř.
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 16 črc 2024 07:56, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
To bylo samozrejmne na me.
Jsi si naprosto jisty, ze ta TV neni soucasne pripojena na WiFi, tzn ze ve sprave routeru ji soucasne nevidis
pripojenou na LAN i na WiFi ?
Udelej kdyztak screenshot z menu routeru kde jsou vypsana zarizeni pripojena na LAN, mohla by tam byt
i rychlost - pokud tam bude 100 Mbit/s tak nemuze test rychlosti pripojeni namerit vic. Upload ukazuje 124 Mbit/s.
A zkus zmenit ten kanal na WiFi, jestli to bude mit nejaky vliv na rychlost.
Jsi si naprosto jisty, ze ta TV neni soucasne pripojena na WiFi, tzn ze ve sprave routeru ji soucasne nevidis
pripojenou na LAN i na WiFi ?
Udelej kdyztak screenshot z menu routeru kde jsou vypsana zarizeni pripojena na LAN, mohla by tam byt
i rychlost - pokud tam bude 100 Mbit/s tak nemuze test rychlosti pripojeni namerit vic. Upload ukazuje 124 Mbit/s.
A zkus zmenit ten kanal na WiFi, jestli to bude mit nejaky vliv na rychlost.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Díky vše zkusím, ale až zítra na to budu mít čas
► Zobrazit spoiler
-
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Pokud porovname ciste vizualne Zyxel O2 Gateway, tak je to podle me Zyxel VMG3625-T50B s O2 firmwarem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 2577
-
od Renee