Předevčírem ještě mi vše šlo a včera zapnu noťas a nic. Sice to vypíše, jaký to našlo všechny wifi, ale ta má tam chybí. V nastavení routru jsem nic neměnil, při kontrole je tam vše jak bylo a po drátech normálně funguje. Co bych měl ještě zkontrolovat? Mám Zyxel P660HW-T3 v2.
Viděl bych to, že odešel ten vysílač v routru, co? I když píše, že WLAN je active.
Dnes ráno jsem zkusil opět vše nahodit. Kupodivu se NTB připojilk síti, lépe řečeno ikonka na liště o tom informovala a totéž "tvrdila" kontrolka/přepínač na NTB, šlo i softwarově odpojit od sítě a opět připojit do této sítě, ale po spuštění druhého PC, z něhož jsem ještě před pár dny touto wireless cestou tahal data, jsem se do něho přes síť (v TC) nedostal. Stejně tak Mozila se k žádnému serveru nepřipojí. Takže výsledek, jako včera, pouze SW se tváří, že je vše v pořádku.
Ještě doplním, že tak jak to bylo dnes ráno, se mi to už párkrát v posledních dnech opakovalo (windows hlásil připojeno - síla signálu vynikající, ale skutečně připojit se nešlo), ale po restartu NTB, jsem se už pak připojil. Dával jsem to doposud na vrub nějakému zpoždění routeru či co, ale teď ani ten restart už nepomomůže.
Co mi poradíte? Díky
přestala mi fungovat wireless síť
přestala mi fungovat wireless síť
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: přestala mi fungovat wireless síť
Možná nějaký záškodník v pc.
O jaké wifi karty se jedná a jaké je na routeru zabezpečení + míra zarušení ?
O jaké wifi karty se jedná a jaké je na routeru zabezpečení + míra zarušení ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Re: přestala mi fungovat wireless síť
Nejsem v tomhle moc kovanej, tak ti povím co je v routru nastaveno. Nic jsem s tím nedělal. Zaškrtnuto Active Wireless LAN, zadáno jméno sítě (SSID), Hide SSID zaškrtnuto nemám, Autoscan zaškrtnuto je. Dále je to Static WEP, Pass Phrase bez vyplnění, WEP Key jak byl od výrobce (tentýž před časem zadán v NTB) a jelo to. Až do převčírka.
Ještě mě napadlo, zda v tom nemůže mít prsty dosud bez povšimnutí ponechávaná při startu woken vyskakující hláška Windows Genuine Advantage Notification.
Wifi karty, ježiš, tak to teď nevím. Podle výpisu ve správci zařízení v NTB se jedná o Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection.
Ještě mě napadlo, zda v tom nemůže mít prsty dosud bez povšimnutí ponechávaná při startu woken vyskakující hláška Windows Genuine Advantage Notification.
Wifi karty, ježiš, tak to teď nevím. Podle výpisu ve správci zařízení v NTB se jedná o Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1854
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2370
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7729
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-