Vypadávání WIFI a domácí sítě
Vypadávání WIFI a domácí sítě
Ahoj, mam doma takovy problem... Asi před týdnem jsem si koupil domu novy WIFI router D-link, router jsem normalne nakonfiguroval podle cd a vse bezelo v poradku. Avsak druhy den jsem se nemohl pripojit k Wifi pres notebook( ani jeden ze 2 nb nesel pripojit ani telefon) , tak jsem myslel ze je nekde nejaka chyba tak jsem router vytahl ze zasuvky a znovu zapojil, a vse zase bezelo... druhy den se to znova opakovalo (router zustane funkcni tak okolo 24h), nejhorsi je ze notebook hlasi silu signalu naplno, avsak nemuze se pripojit, nefunguje jak Wifi ani domaci sit. Pokazde ho muism vytahnout ze zasuvky aby fungoval... Toto uz se mi stavalo asi pred rokem kdyz jsem zkousel doma uz jiny wifi router, avsak tam jsem myslel ze je to chyba routeru, protoze uz mel neco za sebou, tak jsme se opet vratili k switchi a vse fungovalo. Díky moc za pomoc...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadávání WIFI a domácí sítě
Těch 24hodin vypadá na vypršení DHCP lease doby. Zkus na routeru nastavit IP napevno (nejlépe přímo přes jeho administraci a ne přes CD)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Vypadávání WIFI a domácí sítě
Ok diky moc za radu, az se dostanu domu hnedka to vyzkousim jestli to pomuze...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4360
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2024 07:27
-
-
- 7
- 3404
-
od petrvorisek
05 led 2025 16:26
-
-
15" notebook na domácí použití
od michal84 » 03 zář 2024 17:57 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3706
-
od michal84
28 zář 2024 10:05
-
-
- 9
- 4187
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4719
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-