Ahoj, potřebuji vědět, jestli tuto tiskárnu budu moci zapojit na síť abch z ni mohl tisknout na více pc (propojené routerem). Majíji totiž známí a tiskárnu vidím jenom na pc, ze kterého tisknu.
http://www.alza.cz/multifunkcni-inkoust ... d82225.htm
děkuji!
Umí tato tiskárna tisknout na síti?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Umí tato tiskárna tisknout na síti?
Jak jsi ji napojil na router? Nevidím tam žádnou síťovou kartu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaj, špatně jsem se vyjádřil.. Přes router jsou propojené počítače a v jednom z nich (ani na jendom mi to nefungovalo) je zapojená a nainstalovaná tiskárna..
Když jsem ji zapojil do pc s win xp tak jsem ji sice na druhém počítači (win 7) dohledal, ale při zkoušce o připojení to po mě chtělo dohledat na disku nějaký jakýsi ovladač.. Doma když jsem dělal síťovou tiskárnu tak jsem nastavil sdílení na počítači s tiskárnou a všechno už to pěkně jelo.. Ale tady je nějaký problém
Když jsem ji zapojil do pc s win xp tak jsem ji sice na druhém počítači (win 7) dohledal, ale při zkoušce o připojení to po mě chtělo dohledat na disku nějaký jakýsi ovladač.. Doma když jsem dělal síťovou tiskárnu tak jsem nastavil sdílení na počítači s tiskárnou a všechno už to pěkně jelo.. Ale tady je nějaký problém
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No normálně by to tak mělo jet. Nejdřív sesíťovat počítače a pak ji dát jako sdílenou jak to máš doma
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak jsem to udělal. Na síti se počítače vidí, tiskárnu z windows seven vidím, ale při zkoušce o připojení k tiskárně to po mě chce ovladač..
Teď mě napadá, že oni mají nějaký router od O2. Je možné, že je jeden pc zapojený přes síťový kabel a druhé přes USB? Fungovalo by to?
Teď mě napadá, že oni mají nějaký router od O2. Je možné, že je jeden pc zapojený přes síťový kabel a druhé přes USB? Fungovalo by to?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to je sesíťované tak by mělo. Soubory třeba přenášet jdou? Nainstaluj všude ovladače oné tiskárny
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesouvání souborů jsem nezkoušel.. A ovladač oné tiskárny je v každém pc (z každého samostatně tisknout jde)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2328
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 2
- 2336
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
- 2
- 4868
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 4931
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4203
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-