Zdravim,
mam Huawei HG520i a nejde se mi prihlasit do administracniho rozhrani (http://10.0.0.138) defaultni user a heslo jsem nemenil. Cili by melo fungovat admin/admin .... Vim ze staci resetovat router, ale problem je ze nemam k routeru pristup je u domaci doma (jsem najemnik v jinem byte), nechce se mi moc vysvetlovat proc to chci prekonfigurovat.
Mam trosku obavy ze to nekdo hacknul a zmenil heslo do adminu, ale wifi mam nastavenou s WPA2 TKIP a heslo ma 30znaku (velke, male pismena, cislice, specialni znaky) taky si rikam proc by to nekdo delal kdyz je kolem X wifin defaultne prednastavene od O2 ktere hacke kazda lamka...
Zkratka se chci zeptat jestli se Vam nekomu nestalo neco podobneho?
PS: Na routeru je povolena jen jedna WIFI sit, VOIP a ostatni blbosti odebrany
Dik Mira
Huawei Echolife HG520i - nejde admin
Re: Huawei Echolife HG520i - nejde admin
Ahoj,
nestalo, ale máš myslim stejně jen jednu jedinou možnost a to dojít za domácí a vysvětlit jí, že jsi na tohle přišel a vysvětlit jí, že máš obavy, že to mohl způsobit nějaký hacker a pokud ti řekne, že to udělala ona, tak máš buď smůlu a nebo se s ní budeš muset domluvit :)
nestalo, ale máš myslim stejně jen jednu jedinou možnost a to dojít za domácí a vysvětlit jí, že jsi na tohle přišel a vysvětlit jí, že máš obavy, že to mohl způsobit nějaký hacker a pokud ti řekne, že to udělala ona, tak máš buď smůlu a nebo se s ní budeš muset domluvit :)
Re: Huawei Echolife HG520i - nejde admin
No to je nápad mít Wifi router s admin admin. Rest do továrního nastavení a změnit login a hesla a změnit kompletně wifi přihlašovací údaje a ty nové údaje poskytnout jen zbývajícím spolubydlícím. Vsadim se, že pani domácí má kreditní kartu s napsaným PINem na kartě