Mohl by mi někdo pomoc kde sehnat nebo vyrobit rušičku tv signálu? Mám problém s přílíš hlučnými sousedy. Bohužel není s nimi žádná domluva a stěžovalo si na bytě opravdu hodně lidí. Stačilo by tak 10 m přes zeď.
Díky
Rušička signálu Vyřešeno
Rušička signálu
NTB : Lenovo Y570
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Re: Rušička signálu
pominuli, ze je to nejspis protizakonne, jednak provozovat nejaky svuj vysilac o urcitem vykonu a jednak tim nekomu rusit signal, tak si myslim, ze rusit digitalni signal je dost tezke (proto se na tu digitalizaci prechazi
mimojine ) ale mozna bys neco vygooglil. Stare analogove, to je jina sranda, to se da postavit podle schematu za par korun. A este, oni maji antenu doma? nemaji ji nekde na strese? Rusit signal v kabelech nemas sanci (v beznych vykonech receno), rusit musis to co prichazi vzduchem, takze bys musel zarit na jejich antenu a to docela zblizka, abys nezrusil i par okolnich domu, se smerovou antenou by to slo lip i z vetsi dalky. Jestli je ta antena s nekym spolecna, zrusis signal vsem co jsou na te antene.

DVB-T rusicku?
Takove zarizeni prodavaji cinani, je to karta do pocitace, funguje to i jako DVB-T vysilac (muzes jim pustit vlastni program)
Pocitej s tim, ze v pripade zamereni (ma to dosah cca 2 km) budes platit pokutu od 2 milionu Kc vys
Takove zarizeni prodavaji cinani, je to karta do pocitace, funguje to i jako DVB-T vysilac (muzes jim pustit vlastni program)
Pocitej s tim, ze v pripade zamereni (ma to dosah cca 2 km) budes platit pokutu od 2 milionu Kc vys
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je-li problém s hlukem, obrať se na PČR a místní hygienu. Požadujte měření hluku v hodinách kdy rušej. Následně vyměřej pokutu a bude klid.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rušička signálu Vyřešeno
-lukas-: Tvůj přístup se mi velice líbí. Napřed varuješ před nezákonností toho počínání a pak napíšeš esej na téma Rušení TV signálu. Říká se tomu spolupachatelství, případně navádění k trestnému činu a nepomůže ti ani ta první alibistická věta. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2910
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 2963
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2475
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-