JAk velký proud (I) teče procesorem?
Re: JAk velký proud (I) teče procesorem?
no to je jedno. Já se to pokusím nějak +-autobus odměřit :)
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
zezr píše:A proud se označuje I ne V
Napětí poteče vždy +-230 ale proudy se mění
Blue Spirit píše:Já vím co je proud, jenom jsem to blbě napsal. Máš pravdu, na tom prvním měřáku proud opravdu není uveden.
Nejen Blue Spirit to blbě napsal, ještě jsem neviděl, neslyšel ani nečetl, že by napětí teklo

Když už, tak teče vždy proud. A na měřáku bude proud označen A jako Ampéry na rozdíl od označení proudu I jako veličiny.
Dobře jste to zmotali

Jinak pokud chceš měřit zhruba, jak tvrdíš +/- autobus, pak Ti wattmetr pomůže (přeneseně, jako já

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To jsem psal i já, jenom bych měřil přímo proud.
Máš pravdu, ale přepočítat to stejně musí, protože měří při 230V, a je třeba to alespoň trochu korigovat, a stejně bude výsledek "na hony" vzdálen od skutečnosti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
No právě, aby změřil CPU musel by na něj mít nějaký přípravek a to se na koleně těžko udělá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5935
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22