Myslím, že kdybych jel na chalupu tak raději připoutam pc na dětskou sedačku a monitor vedle něj a sr** na notase Byli by to takova hodna děcka na cesty Jen nevim co na to silniční kontrola xD
Můj pc - Op. systém -Windows 8.1 (64bit) Základní deska -MSI B85-G43 Gaming Procesor -Intel Core i5 4440 3.30GHz Graf. karta -MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb HDD -Seagate Barracuda 1Tb SSD -Samsung 840 Evo 120Gb Basic Seasonic M12II 620W Kingston HyperX 8Gb 1600MHz
Pořídil jsem si notebook a chci poladit jeho provozní vlastnosti, ovšem zjistil jsem, že nemůžu najít software pro současné laptop Ryzeny (Ryzen Master je jen pro desktop a Ryzen Controller skončil někde u generace 4000). Nemá někdo něco ozkoušeno?...
Poslední příspěvek
Díky!
Pouzil jsem a docela to zkultivovalo provoz... minimalne to prestalo hucet jako letadlo na idle ve windows, takze fan curve a i teplotni vlastnosti jsou o dost lepsi (okolo 60 stupnu misto 90 skoro bez zatizeni).
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky