Nejde spustit windows 7
Re: Nejde spustit windows 7
Jsem lajk co je to to nabootovat
Řekněme, že "Načíst startovací informace". Tzn. vložit CD/DVD s Win7 a pak dle rady Blue Spirita.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jde to i bez cd ???
-
- Pohlaví:
Nejde, musíš nabootovat a dostat se do té konzole.
Jinak k té chybě je toho popsáno mnoho a odpověď vadný disk je jedna z mnoha.
Jinak k té chybě je toho popsáno mnoho a odpověď vadný disk je jedna z mnoha.
Jde nejak zjistit jestli to je opravdu tim diskem?
A oprava přes opravnou konzoli s bootovacím DVD druhá. Ty ostatní jsou skoro zanedbatelné, takže Ti nezbyde, než nějak vyzkoušet naše rady a když to nepomůže, tak hledat dál. Pokud nemáš bootovací DVD, máš dvě stejně komplikované možnosti: Buď zkusit sehnat bootovací DVD - Originál!, nebo vyndat HDD a přezkoušet ho v jiném PC pomocí programu Crystal Disk Info. Alespoň něco tím potvrdíš/vyloučíš 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Jak to chceš zjistit když nespustíš počítač? Ale mohl bys disk odpojit, zapojit do jiného PC a tam prohlédnout. To co ti radím já je ovšem podstatně jednodušší i když zaručeně dobrý výsledek je nejistý.
wattmetr píše:Pokud nemáš bootovací DVD, máš dvě stejně komplikované možnosti: Buď zkusit sehnat bootovací DVD - Originál!, nebo vyndat HDD a přezkoušet ho v jiném PC pomocí programu Crystal Disk Info. Alespoň něco tím potvrdíš/vyloučíš
To je pro vysvětlení

Skusim to dvd najit
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 10:42) ---
Nenasel jsem :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 11:08) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 11:16) ---
NSel jsem co ted
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 10:42) ---
Nenasel jsem :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 11:08) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 11:16) ---
NSel jsem co ted
Předpokládám, že to cos napsal znamená, žes to DC/DVD našel.
Takže zapni PC a mačkej DEL. Měl by ses dostat do BIOSu. Tam musíš najít BOOT, buď je rovnou nahoře na liště, nebo je schovaný v Advanced BIOS features. V Bootu bude buď Boot Sequence, nebo tam rovnou najdeš First Boot device, second Boot Device atd. Musíš nastavit jako First Boot Device CD-ROM. Pak vlož to W7 CD do mechaniky a ulož nastavení BIOSu pomocí F10 - OK. Dál už jen sleduj pokyny na obrazovce a řiď se jimi - zvol opravnou konzoli a tam zadej to, co Ti napsal BS. Po dokončení buď systém nabootuje a oprava proběhla v pořádku, nebo nenabootuje a vada je jinde (HDD??).
Takže zapni PC a mačkej DEL. Měl by ses dostat do BIOSu. Tam musíš najít BOOT, buď je rovnou nahoře na liště, nebo je schovaný v Advanced BIOS features. V Bootu bude buď Boot Sequence, nebo tam rovnou najdeš First Boot device, second Boot Device atd. Musíš nastavit jako First Boot Device CD-ROM. Pak vlož to W7 CD do mechaniky a ulož nastavení BIOSu pomocí F10 - OK. Dál už jen sleduj pokyny na obrazovce a řiď se jimi - zvol opravnou konzoli a tam zadej to, co Ti napsal BS. Po dokončení buď systém nabootuje a oprava proběhla v pořádku, nebo nenabootuje a vada je jinde (HDD??).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1867
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41