Nedostatečná pamět
Nedostatečná pamět
Zdravím, trápí mě pár dní problém, který se mi už jednou stal, avšak jsem ho nevyřešil já, ale známý. Začalo to tím, že mi počítač po spuštění začal hrozně využívat volnou paměť ramek a k tomu když zapnu Chrome, občas vyletí hláška o nedostatečné paměti,ať vypnu blbosti atd. Zhruba týden a víc mi počítal jel normálně tak, že i se zapnutým Chromem jsem měl zhruba 20% Ram volných, teď se zaplým prohlížečem jedu na 100% skoro pořád. Dneska mi to skáče nehoru dolů, ať mám zaplej nebo vyplej prohlížeč.. Je to 100%, pak 8% atd. Když se mi to stalo poprvý, byly to viry v antiviru ( O.o ) , ale teď používám v pc Avast, mám stažený internetový antivir Eset a ještě Spybota proti červům aj. Nevíte, čím by to mohlo být, nemůže se něco přehřívat? Teploty v pc jsou max v průměru 35-4O stupňů.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nedostatečná pamět
Určitě nekombinuj víc antivirů. Vyber jeden a ten používej. Avast rozhodně není nic nenáročného a Eset to samé.
Jinak neznám konfiguraci PC a OS, takže těžko mohu radit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Mám Avast nainstalovanej, Eset pouze soubor, který spustí antivir z internetu a ten Spybot je spíš taková utilitka proti bordelu z netu. Jinak mám W7 32bit, Intel Pentium E2200,Radeon HD 4650,ASUSTek Comp. INC. P5K SE, pokud myslíš tohle.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nech si v Hi Jack This zkontrolovat log. Třeba je tam nějaká havěť.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Resis problém s obsazenou RAM ale neuvedes kolik RAM mas... 
Sbybot odinstaluj.

Sbybot odinstaluj.
d1amond píše:Určitě nekombinuj víc antivirů. Vyber jeden a ten používej. Avast rozhodně není nic nenáročného a Eset to samé.
U Avastu záleží imho na tom, kolik modulů máš nainstalovaných. Osobně třeba vůbec nepoužívám sandbox nebo hlídání aktualizací softwaru.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Log patří do sekce HJT. Přesunul jsem ti ho tam:
viewtopic.php?f=70&t=133723
viewtopic.php?f=70&t=133723
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To se omlouvám a zároveň děkuji :)
Rádo se stalo. 

- Mýliti se je Myloš.
S dvěma gigabajty RAM a neskutecnym množstvím běžících procesu se nemůžeš divit 100% využití RAM...
Jak píšu, dřív jsem s tím normálně fungoval a začlo to zlobit až teď.