Poridila jsem si WD My cloud a tlucu z nej hlavou o zed. Nejsem schopna ho nejak rozumne nastavit. Je strasne pomaly, vycetla jsem, ze to bude routerem. Nechala jsem ho vymenit za lepsi a nic se nezmenilo. Nahravat fotky je peklo, 1GB se tam nahrava nekolik hodin, slozky se mi potom oteviraji strasne pomalu, nemluve o tom, ze jsem mela jako hlavni umysl na nej nahravat fotky z vice zarizeni a na cloudu si je tridit. To v soucasnem stavu neprichazi v uvahu. Dalsi velkou snahou bylo propojit ho s televizi a prehravat z nej filmy. To mi take nejde. Stravila jsem spoustu hodin procitanim navodu a ruznych for, ale nejsem mocna s tim nejak pohnout.
Neporadil byste mi nekdo, jak to lze vyresit? Technik od poskytovatele internetu neumi, muj technik na PC s tim take zkusenosti nema:-(
WD My cloud 4TB + Macbook
Nekdo, kdo by se na to prijel podivat a nastavil mi to uz mi pripada jako jediny reseni, ale nevim, kam se obratit (Praha 9)
Dekuju moc!
WD My cloud - pomaly
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WD My cloud - pomaly
Zrejme vlastnost * obsluzne aplikace. Muzes zkusit aktualizovat ji i firmware toho cloudu nebo disk pouzivat primo prostredky OS.
* píše:Zestaw testowy składał się z komputera stacjonarnego podłączonego do routera ASUS RT-N13U i dysku My Cloud podpiętego do tego samego sprzętu. Przeniesienie z dysku HDD komputera 302 plików o łącznej wadze 2 gigabajtów zajęło My Cloud – poprzez dedykowaną aplikację – 8 minut i 41 sekund. Identyczny zabieg z wykorzystaniem eksploratora Windows potrwał 3 minuty i 31 sekund. Przekłada się to szybkość w okolicach 10-11 megabajtów na sekundę.
Zapisanie materiału – tj. przeniesienie go z powrotem z My Cloud na dysk twardy – w przypadku korzystania z My Cloud trwało 29 minut, podczas gdy eksplorator poradził sobie z zadaniem w przeciągu 3 minut i 15 sekund. Tak drastyczna różnica związana jest m.in. z koniecznością przygotowania paczki ZIP przez oprogramowanie WD.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2143
-
od pidlo