Jack u sluchátek (špatný kontakt)
Jack u sluchátek (špatný kontakt)
Ahoj mám problem s herníni sluchátkami (už bohužel nevím co je to za značku) ale mám je tak pul roku a najednou když ten jack zapojím do Notebooku tak to hraje tak divně prostě jak kdyby to mělo špatnej kontakt ale když je povytáhnu tak hrajou normálně ale stačí se trošku dotknout drátu od sluchátek tak se vypojí takže neví někdo co s tím jak to opravit či vyřešit? Díky
-
- Pohlaví:
Re: Jack u sluchátek (špatný kontakt)
Pravděpodobně poškozený, nebo narušený kabel. taky to může být zdířka. To ověříš jinými sluchátky, nebo tato zkus třeba na mp3.
Pokud je to zdířka, pak to nevyřešíš. Pokud je to kabel, pak bude stačit koupit konektor, štípačky, nůž a pájka a za 10 minut není co řešit.
Pokud je to zdířka, pak to nevyřešíš. Pokud je to kabel, pak bude stačit koupit konektor, štípačky, nůž a pájka a za 10 minut není co řešit.
Re: Jack u sluchátek (špatný kontakt)
Když sem ty sluchátka zapojil do mobilu tak už vůbec nefungovali, ale když jsem dal sluchátka od mobilu (špunty) do Notebooku tak to udělalo to samý jak s těmi herními ale když sem do notebooku dal Repráky tak normálně ty repráky hráli tak já už fakt nevím 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2143
-
od pidlo