Ahoj,
bohužel se mi při přepravě PC poškrábal přední panel dvířek u mé Fractal Design R4, a protože je to moje vymazlené PC, tak mi to celkem vadí :(
Věděl by někdo, jestli by se to dalo nějak odstranit, třeba nějakým přípravkem a nebo nálepkou? Zkoušel jsem googlit, ale zatím mě nenepadlo jak to vyřešit, když bych se chtěl vyhnout novému nástřiku :)
Budu rád za jakékoliv nápady :)
Poškrábaný přední panel u Fractal Design R4 Vyřešeno
Poškrábaný přední panel u Fractal Design R4 Vyřešeno
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Re: Poškrábaný přední panel u Fractal Design R4
co je to za materiál, který je poškrábaný? zkus hodit fotku, aby bylo vidět, jak je to poškrábané hluboko..
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
Pokud je to umělá hmota, mohlo by to jít vyleštit příslušnou pastou. Pokud stříkaný kov, pak jedině přestříkat, případně přelepit.
Bohužel teď nemám příležitost doložit fotku, ale hluboké to určitě není. Je to povrchové. Dvířka jsou plastová a s úpravou, kterou snad trochu vystihuje tato
fotka :)
Mohlo by to snad jít přeleštit tou pastou, ale jakou byste mi doporučili? :) Nemám s tím zkušenosti.
fotka :)
Mohlo by to snad jít přeleštit tou pastou, ale jakou byste mi doporučili? :) Nemám s tím zkušenosti.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
-
- Pohlaví:
Za 5 let bys mohl vědět, že fotky se dávají sem, jako příloha. Já z té fotky nic nepoznám. Jsou různé brusné a leštící pasty na různé materiály a z toho se vychází. Na dálku těžko radit.
Hluboké to určitě není je také informace na ....
Já tam nic poškrábaného nevidím!
Hluboké to určitě není je také informace na ....

Já tam nic poškrábaného nevidím!
to BlueSpirit: ona to taky bude první fotka z google.cz , vždyť píše, že nemá čím foto pořídit
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
No jo, ale pak těžko radit, pokud jsou ty dvířka celá přední stěna, pak bych to řešil nějakou 3D folií.
Např. http://aukro.cz/carbon-3d-folie-1m-x1-5 ... 51835.html
Např. http://aukro.cz/carbon-3d-folie-1m-x1-5 ... 51835.html
Ahoj, píšu se zpožděním, ale až teď jsem se dokopal do nalepení carbonové fólie na můj přední panel a v příloze je výsledek.
Tímto bych chtěl poděkovat Blue Spiritovi za radu :) Fólie je super!
Tímto bych chtěl poděkovat Blue Spiritovi za radu :) Fólie je super!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3207
-
od Jettero